reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
No zaniedbala :-)
madziolina_p
Hehe a czemu?
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Czeesc wam kobietki :-) :-)
Ja cos czuje ze to byl w koncu nasz cykl :-) :-)
Owulka poprawnie w 14dc i dnia przerwy nie byloo od staranek :-) :-) mam nadzieje ze ktoras ze mna bedzie testowala i az tak bardzoo nie zwariuje :-)
Trzymam mocno.za was wszystkie kciuki , przeciez bedziemy mamusiami Brzuchatkami :-) milego wam :-*
Ja cos czuje ze to byl w koncu nasz cykl :-) :-)
Owulka poprawnie w 14dc i dnia przerwy nie byloo od staranek :-) :-) mam nadzieje ze ktoras ze mna bedzie testowala i az tak bardzoo nie zwariuje :-)
Trzymam mocno.za was wszystkie kciuki , przeciez bedziemy mamusiami Brzuchatkami :-) milego wam :-*
Cassiah
ewelinka (nie wiem daczego ciągle czytam kotek zamiast kotalek hehe) to sie okazuje ze bedziemy w tym samym czasie przganiac @ bo ja miałam owu przedwczoraj, a cykle mam 28 dniowe ale ja raczej nie nastawiam się na ten cykl, bo po pierwsze jest to moj pierwszy (to byloby za piekne zeby mogło być prawdziwe ) a poza tym w tym miesiącu mialam strasznie słaby śluz w dni płode, praktycznie było go tak mało jakby kot napłakał i nie byl taki piękny szklisty przezroczysty tylko w kolorze białym a wszędzie czytam, że śluz jest kluczowy w płodności, bo inaczej plemniki szybko umierają także ja nawet tym mies.testować nie będe bo nie ma sensu! w przyszłym kupi sobie wiesiołek dla poprawy śluzu ale za cb trzymam kciukasy!! :*
reklama