reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Justyyysia to suuper :-) :-)
Luxuorius my tez nie jestesmy malzenstwem i wlasnie nie wiem czy moj Ł moglby mnie wciagnac bo on.pracuje w wojsku wiec nie wiem czy tam czasem malzenstwo tylko.wchodzi w gre :-) a jak nie to mama mnie w ciagnie u siebie :-)

reklama
My w ubezpieczeniu mamy jeszcze karte aptevzna za kazde4dni w szpitalu do wykorzystania 200zl w aptece :) ja dostalam po porodzie plus 5p zl za kazdy dzieb pobytu:)
Luxuprios poczekaj dwa dni o testuj :)

Zrob Lux, ale koniecznie rano!
U mnie narazie zero objawow, ale to 22dc, wiec nie wiem, czy juz powinny byc jak cos :|
Od staranek minelo 7 dni :-)
Jestem niecierpliwa!

Madzia nie rob bo Mozesz sie rozczarowac tylko.dlatego ze moze byc za wczesnie :-) :-) kobietko poczekaj jeszcze troszkee :-) :-)
Jasne przyplyw gotowki szczegolnie po porodzie nie zaszkodzi :-) :-)

Luxuorius wiesz jak to z tymi testami jest, z tego co ja zauwazylam w swoim otoczeniu czesciej sie mylily niz pokazywaly dobry wynik. Takze jest nadzieja :)

A ile w Polsce dostaje sie zapomogi jak nie pracujesz a urodzisz? Chodzi mi tu o te miesieczne dotacje, nie becikowe. Wie ktos?

Milej i owocnej soboty kobitki :) :*

reklama
Do góry