reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Jeżeli chodzi o mnie to miesiączki mam nieregularne, cykle albo krótkie albo mega długie, wyliczyć płodnych nie sposób. Obserwując śluz nie zawsze potrafię określić czy to już. A testy (mam nadzieję) są dokładniejsze i można dokładniej określić kiedy owulacja się pojawi.

Ahaaa nie wiedziałam, bo ja mam z tym śluzem czasem większy problem niz z okresem, mam ochotę i podpaski użyć ;) To dobrze wiedzieć, że jak on sie nie pojawi to nie znaczy, że nie ma owulki tylko po prostu nie widac jej... A powiedz mi czy wtedy nie masz w ogóle żadnego sluzu (sucho) czy jest on pomieszany z tym białym, mętnym?

Ja ostatnio w cyklach nie mam prawie wygole śluzu, a już takiego glutowanego to wygole :-( ale czytałam, że śluz nieraz jest tylko Wewnątrz :-o
No zobaczymy, mam nadzieje, ze to nie cykle bezowulacyjne, bo niby się kreski byly

Ahaaa nie wiedziałam, bo ja mam z tym śluzem czasem większy problem niz z okresem, mam ochotę i podpaski użyć ;) To dobrze wiedzieć, że jak on sie nie pojawi to nie znaczy, że nie ma owulki tylko po prostu nie widac jej... A powiedz mi czy wtedy nie masz w ogóle żadnego sluzu (sucho) czy jest on pomieszany z tym białym, mętnym?

Ja mam taki od kilku cykli biały ale raczej suchy i mało, ale ja nie wiem, czy to dobrze

Nie tam bezowulacyjne to sie pojawiają po 35 roku życia i to też nie wszystkie, napewno masz owu, skoro testy pokazują! One się moga mylić, ale raczej w drugą stronę - nie pokażą owu nawet jeśli jest, a nie na odwrót, tak samo jak ciążowe :) To dobrze wiedzieć, jak kiedyś nie zaobserwuje w okolicach dp tego śluzu to i tak się bede brała za robote ;)

reklama
Do góry