reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Madzioolina piekny synus !! I pieknA Nadia :-) :-) ja zamiast wozkow widze pelno brzuchatek i wtedy mi sie robi smutno i zazdroszcZE tych kopniakow albo sie dowiaduje ze kolejni znajomi beda rodzicami ...yhym a u nas cisza ..
Mam takie same testu owu :-) :-) dzis robilam i jedna kreska cos czuje ze ten msc bedzie wgl bezowulacyjny ..,
Gosiuu dalej nie kaz nam juz dluzej czekaac :-) :-) :-)

Ewelina może Ci się przesunie owulacja. Nie stresuj się kochana! Przyjdzie i na nas czas. Mi też smutno jak się dowiaduję o ciążach znajomych, zawsze pytam Męża : czemu nie ja? Ale "co się odwlecze to nie uciecze" ;-)

reklama
Tak, czasami piersi zaczynają mnie boleć na dwa tygodnie przed okresem, więc wychodzi że w owulację i pobolewają do samego okresu. Ale na moje cykle to lepiej nie patrzeć ;p

Do góry