reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

Tak Nadia ładne imię! Śliczna dziewczynka. Gosik Ty może już niedługo będziesz się cieszyć- oby ;-). Ja Madzia nie wiem jak długo mogą być pozytywne te testy. Mi wyszła tylko raz mocna kreska. Teraz cały czas negatywny. Ja robię wieczorami jak wracam z pracy po 17tej. Ale chyba tu nie ma znaczenia, oby nie rano. Już sama nie wiem czy im wierzyć czy nie.

reklama
Podobno najlepiej wieczorem, ale ja robilam ok 13.
Boje sie, ze powinnismy sie przytulac 13.02, wtedy byly 2 kreski, 14.02 tez, ale moze to juz bylo za pozno? No zobaczymy, @ powinnam miec tak 1-2 marca, ale tyle nie wytrzymam, wiec ok 27.02 pewnie zrobie tesciora :-)

Madzia: "Jeżeli zaś prążek testowy ma równie intensywną barwę, co prążek kontrolny (albo nawet bardziej intensywną), oznacza to, że w ciągu 24-36 godzin najprawdopodobniej pojawi się owulacja, gdyż hormon luteinizujący ma najwyższy poziom." czyli jak 13go miałaś pozytyw to oznaczało, że owulacja pojawi się w ciągu 24-36 godzin, to z przytulanek 14go może coś (a raczej KTOŚ ;)) będzie :tak:

U mnie owulacji jeszcze nie było. Myślę, że między 9 a 13 marca powinnam coś wiedzieć, ale ciężko mi powiedzieć (jak mnie to wkurza!!!!). Jak owulacyjny wyjdzie pozytywny to podam dokładniejszą datę. Już za godzinkę ... ;-)

reklama
Dziewczynki mam do Was pytanie - po co Wam te testy owulacyjne? Nie wystarczy po prostu poczekać na śluz płodny? Jest on tak charakterystyczny i jest tylko raz w miesiacu... Przepraszam jeśli głupie to pytanie ale jestem dopiero początkujaca staraczką :p

Do góry