Tak Nadia ładne imię! Śliczna dziewczynka. Gosik Ty może już niedługo będziesz się cieszyć- oby ;-). Ja Madzia nie wiem jak długo mogą być pozytywne te testy. Mi wyszła tylko raz mocna kreska. Teraz cały czas negatywny. Ja robię wieczorami jak wracam z pracy po 17tej. Ale chyba tu nie ma znaczenia, oby nie rano. Już sama nie wiem czy im wierzyć czy nie.
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Podobno najlepiej wieczorem, ale ja robilam ok 13.
Boje sie, ze powinnismy sie przytulac 13.02, wtedy byly 2 kreski, 14.02 tez, ale moze to juz bylo za pozno? No zobaczymy, @ powinnam miec tak 1-2 marca, ale tyle nie wytrzymam, wiec ok 27.02 pewnie zrobie tesciora :-)
Boje sie, ze powinnismy sie przytulac 13.02, wtedy byly 2 kreski, 14.02 tez, ale moze to juz bylo za pozno? No zobaczymy, @ powinnam miec tak 1-2 marca, ale tyle nie wytrzymam, wiec ok 27.02 pewnie zrobie tesciora :-)
madziolina_p
Gosik jeszcze półtorej godziny i wyniki!!!
Madzia: "Jeżeli zaś prążek testowy ma równie intensywną barwę, co prążek kontrolny (albo nawet bardziej intensywną), oznacza to, że w ciągu 24-36 godzin najprawdopodobniej pojawi się owulacja, gdyż hormon luteinizujący ma najwyższy poziom." czyli jak 13go miałaś pozytyw to oznaczało, że owulacja pojawi się w ciągu 24-36 godzin, to z przytulanek 14go może coś (a raczej KTOŚ ) będzie
madziolina_p
Supcio!!! Damy rade dziewuchy!!! Która teraz testuje??? Napiszcie jeszcze raz, która kiedy to tym razem zrobię listę
madziolina_p
Idź i będziesz mogła obrazu napisać? Czy dopiero jak wrócisz do domu?
reklama
Cassiah
Dziewczynki mam do Was pytanie - po co Wam te testy owulacyjne? Nie wystarczy po prostu poczekać na śluz płodny? Jest on tak charakterystyczny i jest tylko raz w miesiacu... Przepraszam jeśli głupie to pytanie ale jestem dopiero początkujaca staraczką