reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Dooobre wiesci w ten walentynkowy ranek ;-) ;-) my juz po starankach hi hi >:-]
Hej Dziewczyny! Happy valentine day! Gosik dopóki @ nie ma jest jeszcze szansa! Cassiah witaj! Powodzenia w staraniach. Nam też już się udzielił walentynkowy nastrój ;-), ale testy owu wychodzą negatywne, więc raczej się nie uda. Pozdrawiam i upojnych walentynkowych wieczorów życzę
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ja jak na razie testow nie robie bo mam pozno owulke a jak przeoczymy to moze i lepiej bo te ciagle wyczekiwanie na wszystko mnie juz wykancza i przerasta ale glowa do gory bedzie co bedzie ;-) ;-) gosik @ nie ma &&&&&&zacisniete !! ;-) ;-)
Cassiah
Fanka BB :)
Dziewczyny trzymam za Was kciuki! I pamietajcie, że testy nie są nieomylne a "okres" też nic nie znaczy, bo często kobiety mają krwawienia w pierwszy miesiącach ciąży waśnie w okolicach @ ! Moja przyjaciołka tak miała - była pewna, że jest w ciaży, na dzień @ zrobiła test i wyszedl negaywny, a nast. dnia dostała "okres". Oczywiście to nie był okres, bo jak już po kolejnych tyg źle się czuła i poszała do lekarza okazało się, że jest w 6 tyg ciąży. I nie, nie były to plamienia, ale normalne krwawienia jak na @. Dziecko urodziło się miesiac temu całe i zdrowe
Gosik93
Fanka BB :)
Ja tez nie ufam tym testom az tak zeby sie cieszyc lub plakac przez jedna czy dwie kreski o ile ten prawdziwy okres nie przyjdzie do poniedziałku ide na bete i wtedy sie okaze jak bedzie wskazywac ze cos sie dzieje pojde jeszcze w srode lub czwartek i zobaczymy czy rosnie
reklama