reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Witam :)
my w tym miesiącu zaczynamy starania :) mam synka 2,5 lat. przy pierwszym staraniu udało sie w drugim cyklu.mam 32 lata :(. zyczę wszystkim powodzenia!! i gratki dla zaciążonych!!!

reklama
Taka jestem zarobiona że nie mam kiedy tu wpaść podczytuję w wolnych chwilkach.

Zakocona gratulacje pięknie wyszła krecha :) bardzo się cieszę :)
Witam nowe towarzyszki i nadal trzymam kciuksy za starania i oczywiście pozytywne wyniki.

Ja jeszcze nie testowałam termin @ jest dzisiaj ale jej jeszcze nie ma :)) nie mam testów w domu więc jutro nie uda mi się rano zatestować nawet do apteki nie zdążę bo nadal siedzę w pracy a do dobowej nie będę gnać chociaż strasznie nie korci :-)mam nadzieję że tej @ nie będzie jak tylko coś się u mnie zmieni napiszę ale trzymajcie kciuksy :)) oby były II

HEEEEJ ! :*
Agatko duże brawa za wytrzymałość i trzymanie nas też w niepewności kobietoo :p :))) ale mam nadzieję że jutro nam się już pochwalisz pięknymi kreseczkami a wredna @ nie przyjdzie :)) &&:cool2:
Witam kolejne nowe które chętnie dołączają do nas :)) bardzo cieszy ..im więcej nas tym , lepiej , lżej i więcej można się dowiedzieć bo przecież każda z nas jest inna i inaczej wszystko odczuwa :))
więc co was trapi , co was niepokoi lub jakieś nowe doznania z organizmem ..śmiało pisać :)))
trzymam kciuki za staranka i dwie piękne , tłuściutkie !! :))))))))))))
Mnie strasznie sutki pieką i czuję że są takie ciężkie piersi , bolą ...mam może więcej białawo-wodnistego śluzu (uczucie mokrości) i nic poza tym ..więc dużo mi nie mówi czy się udało.. jednak idealnie testy owu pokazały mi owulację no ale to nie znaczy że mogło dojść do zapłodnienia ..eh czym bliżej @ tym ze mną gorzej :szok::-D:-D:-D:-D dobrze że mam na 14 do niedzieli to jakoś nie zwariuję w pracy bo nie ma czasu na myślenie :D :)))
miłego ;*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry