reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Tyle co ja Kalaudia ;) dobrze ze przynajmniej starania przyjemne to zawsze troszke wynagradza <3 niedlugo wszystkie bedziemy sie cieszyc jak dzis zakocona jestem pewna! :)

witam to moze i ja dołącze do grupy staraczek jest mi niezmiernie miło ze moge sie podzelic z wami moimi staraniami ,a wiec powiem krutko jestem po 2 nie udanych inseminacjach obecnie oczekuje na in vitro w piatek jade na wizyte pozdrawiam mam nadzieje ze tu wami nabiore troszke sił do walki z tym wszystkim :-)

Dzien dobry wam!!
Jak humorki?? Mam nadzieje ze dopisuja ;-) ;-)
U nas w koncu spadl snieg i jak na razie nie znika wiec jest calkiem przyjemnie i mam humor bo wolny dzien od pracyy ;-) ;-)
I jak kobietki ?? Ktora czuje sie ciazowo?? ;-) u mnie spokoj nabrzmiale piersi bolace sutki i chyba nic poza tym wiec czekam na @ chcialabym miec juz po wszystkim niz sie doszukiwac czegokolwiek hi hi ;-) ;-)
MONIAMISIA witaj !
I aby wszystko sie udalo i nic juz niekomplikowalo :-* &&&

reklama
Super super ☺ my jutro juz zaczynamy staranka konkretne ;) narzeczony ma w kwietniu urodziny i mam nadzieje ze do tej pory uda nam sie zrobic "prezent" <3

Do góry