reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Cieszył się do telefonu :) Ja oczywiście ryczałam mu do telefonu ze szczęścia. Nie mógł za wiele mówić, bo w pracy jest i nie chce jeszcze, żeby ktokolwiek wiedział, dopóki serducha nie usłyszymy.
Ja tam bym z radości całemu światu wypeplała już :p ;)

Dziękuję :)

suuuuuper !!! mega super wieści !! cieszą zapewne nasz wszystkich na forum :)) ciesz się i krzycz całemuu światu !! zasługuuujemy na to, na każdą z nas przyjdzie czas , zobaczycie już niebawem każda z nas będzie miała fasolkę ! :)))
też bym chciała mojego obdarzyć takimi wieściami w niedziele na sam jego wyjazd na szkoleniowy poligon :)) trzymajcie kciuukasy mocno !! :)) ehm

Agata, ja bym nie wytrzymala!
Ewelinakotalek- dobre masz objawy, a ten sluz to juz wogole!!! 3mamy kciuki!!!
Zakocona- sliczna beta!!! I tez jestem podobna do Twojego meza, ja bym mowila po uslyszeniu <3

Hej
niestety nie mam się czym chwalić zawitała @ :realmad: no więc tak jak się spodziewałam starania będą w lutym może uda mi się chociaż ogarnąć testy owu :evil: i zaoszczędziłam na teście ciążowym :-p i dzięki że tak dzielnie trzymałyście za mnie kciuki to takie rozczulające

Zakocona bardzo ładnie rośnie beta :) już się umówiłaś do gina? Strasznie się cieszę teraz musisz przesyłać wirusa :) każda chce być zakażona :rofl2:
kto teraz testuje a kto działa bo ja trochę z obiegu wypadłam nie orientuję się wcale :))

Hej Dziewczynki :)
zakocona! Ty nasza gwiazdko ;P super, że beta rośnie :) :****
Agatka, nooo ja się w lutym będę starać i Madzia chyba też (chociaż tu jeszcze @ nie było z tego co pamiętam ;p). Też będę robić testy OWU, już drugi miesiąc z testami. W tym się nie udało. Do @ doszło jeszcze zatrucie pokarmowe :( i ledwo żyłam dwa dni. Ale już jest OK.

Fajnie, że nas coraz więcej :]

No MADZIOLINA bardziej mnie nakrecaj jeszcze hi hi :p ;-) nie wiem jak wy ale ja badam sobie szyjke ..i mam zamknieta o dziwo a w tym momencie 3dni przed @ to juz mialam otwarta a teraz jest praktycznie niewyczuwalna wiec mam cicha nadzieje .. a moze jutro zatestuje ?? Co myslicie ?? ;-) ;-)
O aschlee a jak tam u ciebie?? Fasolka rosnie?? ;-) ;-)
Agatka przykro bardzoo ale na walentynki kto wie jak zaszalejecie to cos z tego bedziee ;-) ;-)

Ewelinakotalek niestety nie:( mam duzo problemow zdrowotnych i na chwile obecna musze brac leki bo bez tego kiespko

reklama
Do góry