reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Cieszył się do telefonu :) Ja oczywiście ryczałam mu do telefonu ze szczęścia. Nie mógł za wiele mówić, bo w pracy jest i nie chce jeszcze, żeby ktokolwiek wiedział, dopóki serducha nie usłyszymy.
Ja tam bym z radości całemu światu wypeplała już :p ;)

Dziękuję :)

suuuuuper !!! mega super wieści !! cieszą zapewne nasz wszystkich na forum :)) ciesz się i krzycz całemuu światu !! zasługuuujemy na to, na każdą z nas przyjdzie czas , zobaczycie już niebawem każda z nas będzie miała fasolkę ! :)))
też bym chciała mojego obdarzyć takimi wieściami w niedziele na sam jego wyjazd na szkoleniowy poligon :)) trzymajcie kciuukasy mocno !! :)) ehm

Agata, ja bym nie wytrzymala!
Ewelinakotalek- dobre masz objawy, a ten sluz to juz wogole!!! 3mamy kciuki!!!
Zakocona- sliczna beta!!! I tez jestem podobna do Twojego meza, ja bym mowila po uslyszeniu <3

Hej
niestety nie mam się czym chwalić zawitała @ :realmad: no więc tak jak się spodziewałam starania będą w lutym może uda mi się chociaż ogarnąć testy owu :evil: i zaoszczędziłam na teście ciążowym :-p i dzięki że tak dzielnie trzymałyście za mnie kciuki to takie rozczulające

Zakocona bardzo ładnie rośnie beta :) już się umówiłaś do gina? Strasznie się cieszę teraz musisz przesyłać wirusa :) każda chce być zakażona :rofl2:
kto teraz testuje a kto działa bo ja trochę z obiegu wypadłam nie orientuję się wcale :))

Hej Dziewczynki :)
zakocona! Ty nasza gwiazdko ;P super, że beta rośnie :) :****
Agatka, nooo ja się w lutym będę starać i Madzia chyba też (chociaż tu jeszcze @ nie było z tego co pamiętam ;p). Też będę robić testy OWU, już drugi miesiąc z testami. W tym się nie udało. Do @ doszło jeszcze zatrucie pokarmowe :( i ledwo żyłam dwa dni. Ale już jest OK.

Fajnie, że nas coraz więcej :]

No MADZIOLINA bardziej mnie nakrecaj jeszcze hi hi :p ;-) nie wiem jak wy ale ja badam sobie szyjke ..i mam zamknieta o dziwo a w tym momencie 3dni przed @ to juz mialam otwarta a teraz jest praktycznie niewyczuwalna wiec mam cicha nadzieje .. a moze jutro zatestuje ?? Co myslicie ?? ;-) ;-)
O aschlee a jak tam u ciebie?? Fasolka rosnie?? ;-) ;-)
Agatka przykro bardzoo ale na walentynki kto wie jak zaszalejecie to cos z tego bedziee ;-) ;-)

Ewelinakotalek niestety nie:( mam duzo problemow zdrowotnych i na chwile obecna musze brac leki bo bez tego kiespko

reklama
Do góry