reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
ja dziś nie wytrzymałam i zatestowałam ...
ale dziś 10dpo i 24dc, więc niezbyt się spodziewałam czegokolwiek innego, niż wyszło, czyli negatyw ;)
następny test w pon :) oby już dwukreseczkowy!

reklama
Witajcie dziewczyny w sobotni wieczór ! ;-)
Wredotka oj kochana może jeszcze nic straconego , miesiączki nie ma więc głowa do góry i kciukasy dalej mocno zaciśnięte aż bolą hi hi :)))
dziś zrobiłam ostatni test owu bo już nic nie pokazał więc po co je marnować pewnie przydadzą się w kolejnym cyklu bo coś czuję że się nie udało eh :)) ale jakoś o tym nie myślę tylko jak zostanę w domu i usiądę sobie z kubkiem gorącej herbatki to jakoś złe myśli mnie trapią ..ale co tam co ma być to będzie :)
trzymam dalej za was kochane :) ja mam w końcu wolny weekend .. dawno nie miałam dnia wolnego i zaraz idę sobie zrobić małe domowe spa bo nawet nie mam kiedy o siebie zadbać przez pracę ;/
miłego wam :))

Do góry