reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Hej. Witam nocną porą :)

Kasia jak tam po zabiegu? Myślałam dziś o Tobie i trzymałam kciuki :)

U nas wszystko ok. Synek przesunął sobie porę zasypiania na 23:00-23:30 i śpi do 4:00. Mnie pasuje :) W weekend jednak nie byliśmy sami, bo przyjechała szwagierka z przeziębionym dzieckiem. Mam nadzieje, że moje nie podłapie choróbska.
Wiecie co, moja mama była na wizycie u dawnej gin i ta się o mnie wypytywała. Padło pytanie - jak wnuczka? ;D Mama na to, że to wnuk, a ona się zmieszała, zaczęła gratulować i pytać jak się chowa i gdzie rodziłam. Dopowiedziała, że teraz czeka mnie wizyta po połogu, zapewne liczy na to, że przyjdę do niej. ;D

Luxi jak tam życie na zwolnieniu? :) Mam nadzieję, że odpoczywasz i dobrze się wysypiasz ;)

Reszta dziewczyn, co tam u Was?

reklama
Hej. Witam nocną porą :)

Kasia jak tam po zabiegu? Myślałam dziś o Tobie i trzymałam kciuki :)

U nas wszystko ok. Synek przesunął sobie porę zasypiania na 23:00-23:30 i śpi do 4:00. Mnie pasuje :) W weekend jednak nie byliśmy sami, bo przyjechała szwagierka z przeziębionym dzieckiem. Mam nadzieje, że moje nie podłapie choróbska.
Wiecie co, moja mama była na wizycie u dawnej gin i ta się o mnie wypytywała. Padło pytanie - jak wnuczka? ;D Mama na to, że to wnuk, a ona się zmieszała, zaczęła gratulować i pytać jak się chowa i gdzie rodziłam. Dopowiedziała, że teraz czeka mnie wizyta po połogu, zapewne liczy na to, że przyjdę do niej. ;D

Luxi jak tam życie na zwolnieniu? :) Mam nadzieję, że odpoczywasz i dobrze się wysypiasz ;)

Reszta dziewczyn, co tam u Was?
l4 zaczynam w czwartek, ale juz jezdze tylko na chwile do sklepu na kontrole, laba od czwartku :D potem bratowa bedzie zajezdzac jak bedzie po corke do szkoly jezdzic

a ginka mysli, ze wrocisz do niej hehe, ja bym jej poszla powiedziec co o niej mysle haha

hej, ja wyspana, zoladek bolal w nocy, ale mniej i slabiej, takze dalam rade sie wyspac :) wcinam amciu i jedziemy z bratowa potem do duzego sklepu dzieciecego :D

bylam w salonie, pojezdzilam barletta, jestem zakochana! w tym lub w przyszlym tygodniu jedziemy zaplacic rezerwacje i do konca listopada wozek bedzie do odbioru, fotelik chce cybex aton, nie wiem czy zamowie na allegro czy u nich razem z wozkiem, sie okaze :)

reklama
Luxi to super i jaki kolor wózka wybierasz? :) Ten fotelik jest ciężki ale bardzo fajny, szwagierka ma taki ;P

Kasiu bardzo się cieszę z przebiegu :) Zatem czekamy na info :)

Do góry