powiem tak j pamietam jak musialam odstawic starania i pamietam jak pisalam dziewczynom, ze marze by najpozniej w lipcu pokazac im brzuszrk ciazowy i zobacz czasami pewne rzeczy sie spelniaja szybkoNo wieeem czas leci nieublaganie, ja tez juz 19 miesiac sie staram a wydaje mi sie jakbym dopiero co na forum sie zapisala, a to bylo w styczniu zeszlego roku
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Cassiah
Fanka BB :)
Wiem kochana ale ty moglas sobie tak marzyc bo juz raz zaszlas w ciaze i wiedzialas ze mozesz miec dzieci i ze to tylko kwestia czasu a ja nigdy nie bylam i to jest zastanawiajace, nie wiem czy kiedykolwiek bede. Ale nigdy nie strace choc iskierki nadziei obiecuje
Dobre podejscie ja nie mialam takiego wsparcia i po 25 miesiacach stracilam nadzieje ze bede miala dziecko a tu stalo sie ze mam sliczna trojeczke o najstrsza 25 miesiecy sie staralam a jak bylam w ciazy to nie wierzylam w to o syna troszke ponad rok a teraz o corke mozna powiedziec ze za 1 razem zaszlam wiec wierze ze i wkoncu tobie sie uda wierze w to bardzooooWiem kochana ale ty moglas sobie tak marzyc bo juz raz zaszlas w ciaze i wiedzialas ze mozesz miec dzieci i ze to tylko kwestia czasu a ja nigdy nie bylam i to jest zastanawiajace, nie wiem czy kiedykolwiek bede. Ale nigdy nie strace choc iskierki nadziei obiecuje
wiesz tez tak mowilam, ze juz zaszlam wiem, ze moge, ale potem se uswiadomilam, ze nie zawsze sie udaje po poronieniu, bo organizm jest jedna wielka zagadka i moglo cos sie pokisic z plodnosciaWiem kochana ale ty moglas sobie tak marzyc bo juz raz zaszlas w ciaze i wiedzialas ze mozesz miec dzieci i ze to tylko kwestia czasu a ja nigdy nie bylam i to jest zastanawiajace, nie wiem czy kiedykolwiek bede. Ale nigdy nie strace choc iskierki nadziei obiecuje
Cassiah
musi byc dobrze!!!
Cassiah cos na pocieszenie-dzis na innym watku Twoja imienniczka pokazala test, dziewczyna walczyla dobre polotra roku jak nie dluzej i jest ciaza!!! a chce zaznaczyc, ze miala problemy zdrowotne! pamietasz ja? to Kotek!!! pisala tu jakis czas cuda sie zdarzaja!!!! aaaaa
Kotek jestem w szoku i naprawde sie ciesze!!!!!!!
Kotek jestem w szoku i naprawde sie ciesze!!!!!!!
madziolina_p
Taaaaak Kotek ma bladziocha, a sie z niaumawialam ze jej brzuszek oddam! Doczekacie sie dziewuszki!
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Cassiah
Ojej to wspaniale! Oczywiscie ze ja pamietam, bardzo sie nawzajem wspieralysmy, szkoda ze tu nie dala znac. Pogratulujcie jej ode mnie. A co jej pomoglo zajsc? Nawet dziewczyny z problemami zachodza szybciej ode mnie a ja nie potrafie Czuje sie jak jakis debil
reklama
spisz sie z nia, bo ona miala tam jakies leki, ale ja nie pamietam i nie mow tak o sobie, bo na dupsko dostaniesz!Ojej to wspaniale! Oczywiscie ze ja pamietam, bardzo sie nawzajem wspieralysmy, szkoda ze tu nie dala znac. Pogratulujcie jej ode mnie. A co jej pomoglo zajsc? Nawet dziewczyny z problemami zachodza szybciej ode mnie a ja nie potrafie Czuje sie jak jakis debil