a Kaja grzeczna?po woli sie rozkreci
reklama
Grzeczna buszuje tylko koło 4h dziennie a Nocki ładnie spia Kaja grzeczna?
a rodzenstwo probuje pomagac?Grzeczna buszuje tylko koło 4h dziennie a Nocki ładnie spi
Zaczepiaja ja w lozeczku ale staram sie zeby nie podchodzili bo raczki wiadomo nie sa non stop czyste a Mariusz wszystkiego dotyka nie daj bog cos jej wsadzi ;/a rodzenstwo probuje pomagac?
Cassiah
Fanka BB :)
cześć dziewczynki, właśnie wróciłam od gina. na 14.09 mam wyznaczoną histeroskopie, czyli usunięcie polipa na macicy. powiedział, ze jest on bardzo malutki i teoretycznie nie ma dowodów, że przeszkadzają takie polipy w zajściu, ale nie wyklucza takiej możliwości. powiedział, że wyniki mam bardzo dobre, przeszłam już cała najwazniejszą diagnostykę więc kolejnym krokiem jest inseminacja. mowi, że w przypadku gdy kobieta jest zdrowa, a nasienie jest dobre, to szansa na ciąże przy takim zabiegu jest o wiele większa niz naturalnie. także najpierw chce jednak usunąć polip, a potem na IUI. w chorwacji to jest bezpłatne. ale to nie ma znaczenia, kazda kase bym dała. oczywiście jkesty troche przykro, że jestesmy młodzi i zdrowi i osoby trzecie musza nam pomagac w otrzymaniu ukochanego dziecka ale ja już po prostu nie mam siły na te starania i wszystko mi jedno jak zostaniemy rodzicami, oby tylko się udało.
ciesz sie, ze masz to za darmo, bo w cudownej Polsce trzeba placic i pomysl jak kogos nie stac to co ma poczac? licze, ze sie Wam uda i to szybko!!!cześć dziewczynki, właśnie wróciłam od gina. na 14.09 mam wyznaczoną histeroskopie, czyli usunięcie polipa na macicy. powiedział, ze jest on bardzo malutki i teoretycznie nie ma dowodów, że przeszkadzają takie polipy w zajściu, ale nie wyklucza takiej możliwości. powiedział, że wyniki mam bardzo dobre, przeszłam już cała najwazniejszą diagnostykę więc kolejnym krokiem jest inseminacja. mowi, że w przypadku gdy kobieta jest zdrowa, a nasienie jest dobre, to szansa na ciąże przy takim zabiegu jest o wiele większa niz naturalnie. także najpierw chce jednak usunąć polip, a potem na IUI. w chorwacji to jest bezpłatne. ale to nie ma znaczenia, kazda kase bym dała. oczywiście jkesty troche przykro, że jestesmy młodzi i zdrowi i osoby trzecie musza nam pomagac w otrzymaniu ukochanego dziecka ale ja już po prostu nie mam siły na te starania i wszystko mi jedno jak zostaniemy rodzicami, oby tylko się udało.
Cassiah
Wiem to jest straszne. To logika konserwatywnych rzadow - damy 500 zl patologii na kazde niechciane dziecko ale juz kochajacej sie parze nie damy sie o nie starac. Dzieki kochana :*
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Cassiah trzymam mocno kciuki za was oby szybko sie udalo a kto wie moze jeszcze przed iui sie uda naturalnie ja znam pare ktora miala robic invitro i w ten sam dzien zrobili usg dla pewnosci i okazalo sie ze jest w 8tyg ciazy.
pamietaj, ze wazne, ze ruszyliscie do przodu, zobaczyz jak szybko zleci i zajdziesz! zobacz mi juz 18 tydzien leci a niedawno testowalamWiem to jest straszne. To logika konserwatywnych rzadow - damy 500 zl patologii na kazde niechciane dziecko ale juz kochajacej sie parze nie damy sie o nie starac. Dzieki kochana :*
reklama
Cassiah
No wieeem czas leci nieublaganie, ja tez juz 19 miesiac sie staram a wydaje mi sie jakbym dopiero co na forum sie zapisala, a to bylo w styczniu zeszlego roku