reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Lux czyli już znasz płeć. Gratuluję syneczka no i to imię Natanek ciekawe dlaczego tak bardzo mi się podoba, piękne imię [emoji23] :-D

Sancia a co dolega Twojej kolezance?

Luxi zgadzam sie, moja przyjaciolka bardzo nie chciala chlopca, twierdzi ze zadnego chlopca ktorego zna nie lubi, ze brzydza ja siusiaki i jak sie bzykali to 4 dni przed owu tylko bo podobno najwieksze szanse na dziewczynke no i oczywiscie od razu zaszla i na dodatek ostatnio dowiedziala sie ze to chlopiec i byla bardzo niezadowolona, choc to jej 2 dziecko, bedzie miala parke o jakiej ludzie zawsze marza. W ogole strasznie narzekala w marcu przed zrobieniem testu ze moze lepiej zeby nie byla w ciazy bo bedzie w grudniu rodzic a to zimno juz, bedzie musiala kurtki specjalne kupowac i w ogole beznadziejnie ze dziecko z konca roku... Mozesz sobie wyobrazic jak bylo mi przykro gdy zaszla za pierwszym razem a ja wtedy juz rok sie staralam :(

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Sancia a co dolega Twojej kolezance?

Luxi zgadzam sie, moja przyjaciolka bardzo nie chciala chlopca, twierdzi ze zadnego chlopca ktorego zna nie lubi, ze brzydza ja siusiaki i jak sie bzykali to 4 dni przed owu tylko bo podobno najwieksze szanse na dziewczynke no i oczywiscie od razu zaszla i na dodatek ostatnio dowiedziala sie ze to chlopiec i byla bardzo niezadowolona, choc to jej 2 dziecko, bedzie miala parke o jakiej ludzie zawsze marza. W ogole strasznie narzekala w marcu przed zrobieniem testu ze moze lepiej zeby nie byla w ciazy bo bedzie w grudniu rodzic a to zimno juz, bedzie musiala kurtki specjalne kupowac i w ogole beznadziejnie ze dziecko z konca roku... Mozesz sobie wyobrazic jak bylo mi przykro gdy zaszla za pierwszym razem a ja wtedy juz rok sie staralam :(

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
wiesz co ja bym jej swoje powiedziala,bo sama tez duzo przeszlam i wiem jedno, ciaza to nie sklep z zabawkami czy tez mozliwosc wyboru pory roku kiedy sie urodzi, co ja mam powiedziec, jak rodze w srodku zimy i pewnie nawet kozakow nie dostane? kurtke bede nosic rozpieta i pewnie nowa kupie jak urodze i brzucha nie bedzie, i na dodatek to beda mrozy i snieg i wez tu dojedz do szpitala
i niech ona nie pieprzy glupot, ze chlopcy sa bee, bo ja znam ogrom chlopakow aniolkow, ktorzy sa bardzo uczuciowi bardziej niz dziewuszki i sto razy grzeczniejsi, u mnie w domu i rodzinie jest euforia, ze bedzie syn bo same dziolchy sie rodzily :)

dobry
Adika ja sie czujesz po porodzie? maly grzeczny? czekamy na foto Ksiecia :*
Kruczyca jak sie czujesz?
Meliska jak tam chlopaki?
Cassiah jak samopoczucie?
Ewelinka kulasz sie jeszcze?

Ja od kilku dni czuje Natanka, daje o sobie znac brzuszek rosnie coraz bardziej :)

reklama
Do góry