reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Lux czyli już znasz płeć. Gratuluję syneczka no i to imię Natanek ciekawe dlaczego tak bardzo mi się podoba, piękne imię [emoji23] :-D

Sancia a co dolega Twojej kolezance?

Luxi zgadzam sie, moja przyjaciolka bardzo nie chciala chlopca, twierdzi ze zadnego chlopca ktorego zna nie lubi, ze brzydza ja siusiaki i jak sie bzykali to 4 dni przed owu tylko bo podobno najwieksze szanse na dziewczynke no i oczywiscie od razu zaszla i na dodatek ostatnio dowiedziala sie ze to chlopiec i byla bardzo niezadowolona, choc to jej 2 dziecko, bedzie miala parke o jakiej ludzie zawsze marza. W ogole strasznie narzekala w marcu przed zrobieniem testu ze moze lepiej zeby nie byla w ciazy bo bedzie w grudniu rodzic a to zimno juz, bedzie musiala kurtki specjalne kupowac i w ogole beznadziejnie ze dziecko z konca roku... Mozesz sobie wyobrazic jak bylo mi przykro gdy zaszla za pierwszym razem a ja wtedy juz rok sie staralam :(

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Sancia a co dolega Twojej kolezance?

Luxi zgadzam sie, moja przyjaciolka bardzo nie chciala chlopca, twierdzi ze zadnego chlopca ktorego zna nie lubi, ze brzydza ja siusiaki i jak sie bzykali to 4 dni przed owu tylko bo podobno najwieksze szanse na dziewczynke no i oczywiscie od razu zaszla i na dodatek ostatnio dowiedziala sie ze to chlopiec i byla bardzo niezadowolona, choc to jej 2 dziecko, bedzie miala parke o jakiej ludzie zawsze marza. W ogole strasznie narzekala w marcu przed zrobieniem testu ze moze lepiej zeby nie byla w ciazy bo bedzie w grudniu rodzic a to zimno juz, bedzie musiala kurtki specjalne kupowac i w ogole beznadziejnie ze dziecko z konca roku... Mozesz sobie wyobrazic jak bylo mi przykro gdy zaszla za pierwszym razem a ja wtedy juz rok sie staralam :(

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
wiesz co ja bym jej swoje powiedziala,bo sama tez duzo przeszlam i wiem jedno, ciaza to nie sklep z zabawkami czy tez mozliwosc wyboru pory roku kiedy sie urodzi, co ja mam powiedziec, jak rodze w srodku zimy i pewnie nawet kozakow nie dostane? kurtke bede nosic rozpieta i pewnie nowa kupie jak urodze i brzucha nie bedzie, i na dodatek to beda mrozy i snieg i wez tu dojedz do szpitala
i niech ona nie pieprzy glupot, ze chlopcy sa bee, bo ja znam ogrom chlopakow aniolkow, ktorzy sa bardzo uczuciowi bardziej niz dziewuszki i sto razy grzeczniejsi, u mnie w domu i rodzinie jest euforia, ze bedzie syn bo same dziolchy sie rodzily :)

dobry
Adika ja sie czujesz po porodzie? maly grzeczny? czekamy na foto Ksiecia :*
Kruczyca jak sie czujesz?
Meliska jak tam chlopaki?
Cassiah jak samopoczucie?
Ewelinka kulasz sie jeszcze?

Ja od kilku dni czuje Natanka, daje o sobie znac brzuszek rosnie coraz bardziej :)

reklama
Do góry