dokladnie i jak slysze takie gadanie, ze musi byc corka bo syna nie chce to szlag mnie trafia!!!!Dziecko to Dziecko. u mnie kolezanka bardzo chce i nic...
Napisane na HUAWEI Y330-U01 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Cassiah
Fanka BB :)
Sancia a co dolega Twojej kolezance?
Luxi zgadzam sie, moja przyjaciolka bardzo nie chciala chlopca, twierdzi ze zadnego chlopca ktorego zna nie lubi, ze brzydza ja siusiaki i jak sie bzykali to 4 dni przed owu tylko bo podobno najwieksze szanse na dziewczynke no i oczywiscie od razu zaszla i na dodatek ostatnio dowiedziala sie ze to chlopiec i byla bardzo niezadowolona, choc to jej 2 dziecko, bedzie miala parke o jakiej ludzie zawsze marza. W ogole strasznie narzekala w marcu przed zrobieniem testu ze moze lepiej zeby nie byla w ciazy bo bedzie w grudniu rodzic a to zimno juz, bedzie musiala kurtki specjalne kupowac i w ogole beznadziejnie ze dziecko z konca roku... Mozesz sobie wyobrazic jak bylo mi przykro gdy zaszla za pierwszym razem a ja wtedy juz rok sie staralam
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Luxi zgadzam sie, moja przyjaciolka bardzo nie chciala chlopca, twierdzi ze zadnego chlopca ktorego zna nie lubi, ze brzydza ja siusiaki i jak sie bzykali to 4 dni przed owu tylko bo podobno najwieksze szanse na dziewczynke no i oczywiscie od razu zaszla i na dodatek ostatnio dowiedziala sie ze to chlopiec i byla bardzo niezadowolona, choc to jej 2 dziecko, bedzie miala parke o jakiej ludzie zawsze marza. W ogole strasznie narzekala w marcu przed zrobieniem testu ze moze lepiej zeby nie byla w ciazy bo bedzie w grudniu rodzic a to zimno juz, bedzie musiala kurtki specjalne kupowac i w ogole beznadziejnie ze dziecko z konca roku... Mozesz sobie wyobrazic jak bylo mi przykro gdy zaszla za pierwszym razem a ja wtedy juz rok sie staralam
imie boskie, moj wybieral a wlasnie jak sie Twoj Natan miewa?Lux czyli już znasz płeć. Gratuluję syneczka no i to imię Natanek ciekawe dlaczego tak bardzo mi się podoba, piękne imię [emoji23]
wiesz co ja bym jej swoje powiedziala,bo sama tez duzo przeszlam i wiem jedno, ciaza to nie sklep z zabawkami czy tez mozliwosc wyboru pory roku kiedy sie urodzi, co ja mam powiedziec, jak rodze w srodku zimy i pewnie nawet kozakow nie dostane? kurtke bede nosic rozpieta i pewnie nowa kupie jak urodze i brzucha nie bedzie, i na dodatek to beda mrozy i snieg i wez tu dojedz do szpitalaSancia a co dolega Twojej kolezance?
i niech ona nie pieprzy glupot, ze chlopcy sa bee, bo ja znam ogrom chlopakow aniolkow, ktorzy sa bardzo uczuciowi bardziej niz dziewuszki i sto razy grzeczniejsi, u mnie w domu i rodzinie jest euforia, ze bedzie syn bo same dziolchy sie rodzily
dobry
Adika ja sie czujesz po porodzie? maly grzeczny? czekamy na foto Ksiecia :*
Kruczyca jak sie czujesz?
Meliska jak tam chlopaki?
Cassiah jak samopoczucie?
Ewelinka kulasz sie jeszcze?
Ja od kilku dni czuje Natanka, daje o sobie znac brzuszek rosnie coraz bardziej
Adika ja sie czujesz po porodzie? maly grzeczny? czekamy na foto Ksiecia :*
Kruczyca jak sie czujesz?
Meliska jak tam chlopaki?
Cassiah jak samopoczucie?
Ewelinka kulasz sie jeszcze?
Ja od kilku dni czuje Natanka, daje o sobie znac brzuszek rosnie coraz bardziej
Oliwka jest nad morzem z moim rodzicami . Mariusz bawi sie w piknik a Kaja wlasnie zjadla i buszuje w lozeczku.Sylwia a jak tam dzieciaki?
Super ze juz zaczynasz czuc malutkiego ja tez mniej wiecej zaczynalam juz cos czuc
dzis jeszcze nic nie czulam, ale pozostale dni to szalalOliwka jest nad morzem z moim rodzicami . Mariusz bawi sie w piknik a Kaja wlasnie zjadla i buszuje w lozeczku.
Super ze juz zaczynasz czuc malutkiego ja tez mniej wiecej zaczynalam juz cos czuc
reklama
po woli sie rozkrecidzis jeszcze nic nie czulam, ale pozostale dni to szalal