reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

Lux no nic mi nie mów ... mamy już 26tydz mały coraz mocniej kopie a w żebra to aż w szoku jestem że ma tyle siły i nic sobie nie zrobi przez te kopniaki :D ..niedawno cała w stresie roztrzęsiona robiłam test a teraz mi się wiercipniś tu rozpycha ! cudownie ! mam nadzieję że jeszcze raz będzie mi dane to wszystko przeżyć ...
no i mamy tylko kilka ciuszek i to wszystko .. jak chce kupic pampersy w dobrej cenie albo chusteczki nawilzane to moj a na co ci to przeciez to za wczesnie jeszcze sie kupi i bla bla bla chyba nie zzdaje sobie sprawy z tego ze po weselu minie jak pstrykniecie palcem a jest tyyyle do kupienia i zrobienia :D a jak maly zechce wyjsc wczesniej .. to dopiero mu sie papa otworzy :D

sylwia_d no to niezle hy hy moze jakos zle ja zmierzyl i wgl :D

reklama
Lux no nic mi nie mów ... mamy już 26tydz mały coraz mocniej kopie a w żebra to aż w szoku jestem że ma tyle siły i nic sobie nie zrobi przez te kopniaki :D ..niedawno cała w stresie roztrzęsiona robiłam test a teraz mi się wiercipniś tu rozpycha ! cudownie ! mam nadzieję że jeszcze raz będzie mi dane to wszystko przeżyć ...
no i mamy tylko kilka ciuszek i to wszystko .. jak chce kupic pampersy w dobrej cenie albo chusteczki nawilzane to moj a na co ci to przeciez to za wczesnie jeszcze sie kupi i bla bla bla chyba nie zzdaje sobie sprawy z tego ze po weselu minie jak pstrykniecie palcem a jest tyyyle do kupienia i zrobienia :D a jak maly zechce wyjsc wczesniej .. to dopiero mu sie papa otworzy :D

zaraz rodzisz, zobacz jak blisko sierpien a nie zdziwie sie jak wyjdzie w lipcu :-) :)

juz doszlas do siebie? mloda jest cudowna!!!! slodka ♥
na szczescie doszlam juz do siebie ale bylo ciezko :p

niestety sama widzialam ze dobrze wszystko zaciagnal ale mowi sie trudno bedzie kolos ;p ale ostatnio na polowkowym tez byla wieksza ale mialam nadzieje na male przystopowanie a tu masz jeszzce bardziej nabiera ;p

wczoraj jeszcze znalazlam oliwki usg z 2010 roku z 28 tc wazyla 950 g i lapala sie na 27 tc a tu masz a ta baba woli byc przy kosci ;p

Luxi oszczedzaj sie!
A to moj brzusio, 28tydz [emoji2]
1461671570-1d1mld.jpeg
1461671578-1d1mld.jpeg

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry