Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Lux no nic mi nie mów ... mamy już 26tydz mały coraz mocniej kopie a w żebra to aż w szoku jestem że ma tyle siły i nic sobie nie zrobi przez te kopniaki ..niedawno cała w stresie roztrzęsiona robiłam test a teraz mi się wiercipniś tu rozpycha ! cudownie ! mam nadzieję że jeszcze raz będzie mi dane to wszystko przeżyć ...
no i mamy tylko kilka ciuszek i to wszystko .. jak chce kupic pampersy w dobrej cenie albo chusteczki nawilzane to moj a na co ci to przeciez to za wczesnie jeszcze sie kupi i bla bla bla chyba nie zzdaje sobie sprawy z tego ze po weselu minie jak pstrykniecie palcem a jest tyyyle do kupienia i zrobienia a jak maly zechce wyjsc wczesniej .. to dopiero mu sie papa otworzy
sylwia_d no to niezle hy hy moze jakos zle ja zmierzyl i wgl
no i mamy tylko kilka ciuszek i to wszystko .. jak chce kupic pampersy w dobrej cenie albo chusteczki nawilzane to moj a na co ci to przeciez to za wczesnie jeszcze sie kupi i bla bla bla chyba nie zzdaje sobie sprawy z tego ze po weselu minie jak pstrykniecie palcem a jest tyyyle do kupienia i zrobienia a jak maly zechce wyjsc wczesniej .. to dopiero mu sie papa otworzy
sylwia_d no to niezle hy hy moze jakos zle ja zmierzyl i wgl