reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
E to ja z Warszawy, nyslalm ze moze i Ty hehe. Jestesmy w tym samym czasie wiec razem dotrwamy hehe moja na ostatniej wizycie glowa do dolu, ale czuje ja z kazdej strony wiec pewnie sie jeszcze obraca

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po wizycie u gina wg niego mala sie nie obruci juz bo jest duza i nie ma miejsca na to poniewaz musiala by zrobic pelny obrot , gdyz siedzi w tej chwili na pupie.
heej heej :-)

nasze maleństwo waży 1033g czyli mamy już swój pieerwszy kg za sobą ! :-)
weszliśmy w 27tydz III już ostatni Trymestr ... niech ten czas zwolni ! :-(
Po ślubie zaczniemy urządzać pokoik, kompletować wyprawkę
i to chyba w błyskawicznym czasie , prać ciuszki i pomału pakować torby :-) :-)
z 5sierpnia zrobil 27 lipca a teraz jest 24 lipiec :-D
Jest taki śliczny , taki nasz <3

Male ogarnianko i dzisiaj znow mam troche lataniny a to do zus
.. a to musze slubny stanik odebrac oby byl dobry ..i dokupic jeszcze jakies karmiace :-)
5 maja kolejna przymiarka wiec juz musze miec ..bo buciki juz zakupione, czekaja :-)

Madziu piekny brzuniooo !!
Luxi bardzo się ciesze że wszystko dobrze ! kropek będzie sobie rósł w siłę :)))

Milego wam ! Tu sie cos sloneczko w koncu przedziera ! :-)
Bardzo ladnie rosnie :) moja pierwsza cora w 28 tc wazyla 950 g wg biometrii wych odzila na 27 tc wiec pieknie Twoj maluszek nabiera

Witam u,nas słonecznie więc i humor lepszy
Madziolina a w którym szpitalu będziesz rodzic?
Albo Inflancka, bo rodzilam tam pierwszego brzdaca, ale ja wtedy trafilam na to ze bylo pusto, a teraz podobno przemial i srednie opinie, a lekarz moj i jego zona pracuja na Woloskiej w Mswia i tan radza, bo podobno nowy oddzial i wymieniony personel, a Ty?

Ja dwóch synów rodziłam w Praskim ja się też tam urodziłam, a mój wybór był taki bo mieszkałam na przeciwko szpitala i rodzina miała blisko. Ale muszę przyznać że naprawdę miły personel ;-)

Ja tez sie rodzilam w praskim, ale biore te dwa szpitale pod uwage ktore wymienilam. W praskim kolezanka rodzila i zle wspomina, teraz mieszkam blisko brodnowskiego ale tez jedna kolezanka ma zle wspomnienia. Zreszta zalezy na kogo sie trafi...

Madzia no dokładnie, personel personelowi nie równy, ja nie wiem jak tam jest teraz, rodziłam tyle lat temu że wszystko się mogło zmienić

reklama
Do góry