reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Tak Lux jest grzeczny :) spi zazwyczaj od 20 i budzi sie 4:30-5:00, zje i dalej spi do 8 :) zje i czasem jeszczr pospi a czesm gada i gada ale na szczepieniu bardzo plakal i spi odkad wróciliśmy tj od 17
Madziu ja yez mialam wysokie nt (z tego co pamoetam ) jak znajde to napiszę ile. Musisz sobie odpowiedziec na pytanie czy te badanie cos zmieni... nie stresu j sie na pewno wszystko dobrze!

reklama
Meliska to znajdź i porównamy. Ja czuje ze będzie dobrze, poza tym 2.6 to nie jakoś mega duży wynik ale jednak na granicy. Głupia byłam ze nie poszłam jeszcze do innego lekarza porównać wynik.

Hej kobiety ;)

Jakos udalo mi sie tutaj wejsc bo Ł wyjechal i od niedzieli nie mam lapka na 2tyg ..cierpie niesamowicie , samemu w domu mozna dostac na glowe serio .. a nawet nie mam gdzie sie ruszyc bo kazdy pracuje eh

Wczoraj mielismy wizyte maluch ma 9cm 14tydz5dzien hy hy fikalo sobie na glowce , chyba bedzie jakis pilkarzyna cos czuje ... za 3tyg moze sie dowiemy bo juz pytał mi sie wczoraj "to co tam ma byc w tym brzuszku" no oczywiscie ze dziewczynka ;D bez watpienia odpowiedzialam ale oczywiscie w glebi ducha czuje cos innego ;) maluch prawidlowo sie rozwija , dobrze bylo zobaczyc jak robi rozne wygibasy od razu humor sie poprawil ;)
No i musze zrobic jakies nowe badania ..

Lux to przykre z tym dzieckiem i szkoda ze babka mowi na nia "bachor" .. super ze jestescie na nowym mieszkanku i juz dzialacie ;)))

Meliska pokaz malego pewnie juz ladnie rosnie sobie ;)))

Madzia nie martw sie na zapas na pewno wszystko jest dobrze ;)

Ja wlasnie jutro mam do odbioru wyniki z krwi te pappa czy jakos tak ;)

Hej kobiety ;)

Jakos udalo mi sie tutaj wejsc bo Ł wyjechal i od niedzieli nie mam lapka na 2tyg ..cierpie niesamowicie , samemu w domu mozna dostac na glowe serio .. a nawet nie mam gdzie sie ruszyc bo kazdy pracuje eh

Wczoraj mielismy wizyte maluch ma 9cm 14tydz5dzien hy hy fikalo sobie na glowce , chyba bedzie jakis pilkarzyna cos czuje ... za 3tyg moze sie dowiemy bo juz pytał mi sie wczoraj "to co tam ma byc w tym brzuszku" no oczywiscie ze dziewczynka ;D bez watpienia odpowiedzialam ale oczywiscie w glebi ducha czuje cos innego ;) maluch prawidlowo sie rozwija , dobrze bylo zobaczyc jak robi rozne wygibasy od razu humor sie poprawil ;)
No i musze zrobic jakies nowe badania ..

Lux to przykre z tym dzieckiem i szkoda ze babka mowi na nia "bachor" .. super ze jestescie na nowym mieszkanku i juz dzialacie ;)))

Meliska pokaz malego pewnie juz ladnie rosnie sobie ;)))

Madzia nie martw sie na zapas na pewno wszystko jest dobrze ;)

Ja wlasnie jutro mam do odbioru wyniki z krwi te pappa czy jakos tak ;)
pamietaj, niewazne, jaka plec, wazne, ze jest zdrowe, ze rosnie i fika w brzuszku, uwierz mi, ze ja mam kolezanke, ktora pragnela corki nad zycie , ma syna i gdy dowiedziala sie, ze syn to napisala mi suchara, ze syn a teraz mlody ma pol roku i ona mowi, ze zaluje, ze tak corki chciala, bo jej synus to cud i ona nie wyobraza se teraz, ze mialby byc dziewczynka, mi tam wszystko jedno jaka plec, za dlugo czeklam na dziecko heheh, jak sie czujesz? widac brzuch?

Zdróweczko ma i rośnie żabcia ... ale to nie oznacza że nie chciałabym dziewczynki ..to moje marzenie ..bo gdy będzie chłopiec od razu pierwszy to też nie wiem czy Ł zgodzi się na drugiego bobasa na razie mówi że tak ale nigdy nic nie wiadomo ..bo dla niego priorytetem jest syn bo przedłuży nazwisko .. no i poza dwójką na więcej raczej nie możemy sobie pozwolić więc chciałabym małą księżniczke ... brzucha jakoś nie ma , nie jest widoczny ale małe zaokrąglenie ręką czuć ;)

Zdróweczko ma i rośnie żabcia ... ale to nie oznacza że nie chciałabym dziewczynki ..to moje marzenie ..bo gdy będzie chłopiec od razu pierwszy to też nie wiem czy Ł zgodzi się na drugiego bobasa na razie mówi że tak ale nigdy nic nie wiadomo ..bo dla niego priorytetem jest syn bo przedłuży nazwisko .. no i poza dwójką na więcej raczej nie możemy sobie pozwolić więc chciałabym małą księżniczke ... brzucha jakoś nie ma , nie jest widoczny ale małe zaokrąglenie ręką czuć ;)
aa takie buty, ja dwojke planuje i mam nadzieje, ze bedzie parka (z 4 lata roznicy), bo mam brata i inaczej tego nie widze :biggrin2: a piersi Ci urosly duzo?

Nooo niestety właśnie takie ;d
Ja też zawsze chciałam dwójke bo dla mnie jedno dziecko jest po prostu nieszczęśliwe i mega rozpieszczone ..ale to tylko moje zdanie ;)

Tak piersi zdedycowanie urosły , stały się pełniejsze i zawsze się śmieje do Łukasza żeby wyciągał sutki to nie będzie problemu z cycem ;D

Nooo niestety właśnie takie ;d
Ja też zawsze chciałam dwójke bo dla mnie jedno dziecko jest po prostu nieszczęśliwe i mega rozpieszczone ..ale to tylko moje zdanie ;)

Tak piersi zdedycowanie urosły , stały się pełniejsze i zawsze się śmieje do Łukasza żeby wyciągał sutki to nie będzie problemu z cycem ;D
hhah dobre, cala rodzina juz wie o ciazy?

reklama
Do góry