madziolina_p
Fanka BB :)
Supcio Ewela! Janto się teraz stresuje ze dziecko może być chore
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u nas wichura na calego, zaraz sklep mi porwie haha, przykro mi, ze masz takiego upartego meza, ale widac, ze on ma pępowinę z mamusia i chyba tego nie zmieniszHej.
Melisko nie przekonałam męża ;( Powiedział, że możemy iść obejrzeć mieszkanie ale NIGDY go nie kupimy. No to ja mówię, po ki czort mamy tam iść w takim razie? Uparł się, że on dom będzie stawiał... Ciekawe za co.. Jestem pewna, że jak nie kupimy tego mieszkania, to całe życie będziemy siedzieć w jednym pokoju z dzieckiem i w jednym domu z teściami. Nie odpuszczę mu tego, nie tym razem. Jest okazja i musimy je kupić.
Madzia nie zamartwiaj się, nt u Twojego dzieciątka nie przekroczyło przecież granicy. Ja wierzę, że jest zdrowe. Gdyby ta granica była przekroczona, to też wcale nie oznacza, że może być chore. Jest bardzo dużo urodzonych zdrowych dzieci z wysokim nt. Ja się np. mojej mamie dziwię, że zachodząc w ciążę w wieku 43 lat w ogóle nie miała takich myśli, że może urodzić chore dziecko, a i takich badań nie robili.
Ewelina ja mam to samo, chcę córkę ale ciągle mam inne przeczucie. Za 19 dni może już się dowiem, ale co by nie było, będę się cieszyć
Lux szkoda mi małej. Każdy jej tam miesza w głowie. Jak teściowa na nią krzyczy, to mała też da jej popalić.
Wiecie co, najszybciej urosły mi piersi, są ogromniaste, pomimo smarowania ich mam pod obiema rozstępy
U Was też tak strasznie wieje? :O Ja mam wrażenie od wczoraj, że nam okno w pokoju wypchnie xD
ja okolice PoznaniaMadzia będzie dobrze. Przecież ja też nie mam gwarancji, że urodze zdrowe dziecko. I u męża w rodzinie jest kuzynka z ZD. Ale ja staram sie myśleć pozytywnieTy też powinnaś odegnac daleko te złe myśli.
Ja na męża nie mam sił w wielu sprawach, bo go tak mamusia wychowała ale nie mam jej odwagi powiedzieć tego wprost.
Noo z pogodą to prawdziwy armagedon. Lux to Ty z północy jesteś czy z południa Polski?
no ja mieszkam jakies 40 km od PoznaniaŁadne miastoByłam na wycieczce 10 lat temu
To ta wichura chyba wszędzie szaleje![]()