reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Kurczę Madzia to niedobrze.. Kuruj się :) Porządnie powinnaś się wygrzac i herbaty z sokiem malinowym i miodem pić. Mnie nic nie łapie (odpukac) ale co roku latem mam angine z wysoką gorączką, żeby tylko w tym mnie nic nie wzięło.
Mój brzuch też widać :) Miałam problem z sukienką na bal, ale znalazłam coś u siostry. Ja panikuje, że jego już tak widać i w tej sukience też, a mąż do mnie, że sukienka dobra, bo brzuch maskuje :D

Byłam na dworzu i nic. Zero poprawy :( Słabo mi cały czas... Cisnienie nawet mierzylam i za 1. razem 127/71, a za 2. razem 119/69, to w normie. Już nie wiem co o tym myśleć, bo nigdy tak jeszcze nie miałam. Chodzę w domu po ścianach.

Hej, my juz na nowym mieszkanku :biggrin2:
ogolnie to o malo nasza wyprowadzka sie w sadzie nie skonczyla, poniewaz wlascicielka poprzedniego mieszkania, ktore zajmowalismy probowala nam wmowic, ze nie zaplacilismy jej za uwaga-pierwszy miesiac mieszkania dwa lata temu, jak ja to uslyszalam to mowie, pani jest niepowazna, jak moglismy nie zaplacic jak byla umowa notarialna i umowa egzekucyjna? nie placac wylecielibyśmy z mieszkania a ona swoje dalej, ze nie bylo placone i juz, ja sie wkurzylam i mowie, ze moja tesciowa jest swiadkeim jak dawalam pani kase za czynsz, wynajem i notariusza, jak to uslyszala to sie zamknela i zmienila temat, uslyszalam,ze jestem beszczelna odpowiadając jej mhm , tak, no, ok (bylo po 22-ej, na pol spalam jak zadzwonila) i rozlaczylam sie, potem ta wariatka zadzwonila do mojego Tomka i mowi nadal, ze mamy jej odac ta kase, a on, ze przeciez bylo placone i nic jej dawac nie bedziemy, i wtedy sie wygadala, ze musi pomoc finansowo core, bo ona nie ma...jak Tomek to uslyszal to mowi tak, naszym kosztem panie chce corce pomoc, za nasz pieniadze? jak pani moze byc taka? i od slowa do slowa, oddala nam polowe kaucji, czesc wziela za zniszczenia plotu na dzilace, ktory popsuli nam jacys chlapacy i czesc na pokrycie rachunkow, ktore przyjda w lutym i marcu, jaka ulge poczulam jak sie wyprowadzilam, az lzy mi lecialy, ze uwolnilam sie od tej psychicznej baby, bo ona nam nerwow napsula, to tylko my wiemy :wściekła/y:

Lux to super, że już mieszkacie na nowym :)
Ja miałam podobny problem na swojej pierwszej stancji i niestety poniosłam straty :( A teraz jak widzę tą kobietę, to już nie powiem na co mam ochotę. Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy i wierzę, że spotka ją kiedyś za to surowa kara. Złodziejka jedna. Cieszę się, że Wam udało się rozwiązać tak sprawę :)
Pamiętasz co Ci się śniło? Bo podobno pierwsza noc w nowym miejscu i dany sen się spełni ;)

Lux to super, że już mieszkacie na nowym :)
Ja miałam podobny problem na swojej pierwszej stancji i niestety poniosłam straty :( A teraz jak widzę tą kobietę, to już nie powiem na co mam ochotę. Pan Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy i wierzę, że spotka ją kiedyś za to surowa kara. Złodziejka jedna. Cieszę się, że Wam udało się rozwiązać tak sprawę :)
Pamiętasz co Ci się śniło? Bo podobno pierwsza noc w nowym miejscu i dany sen się spełni ;)
wlasnie ta baba mi sie snila hahah, koszmar

No co Ty :D To prawdziwy koszmar :) Ja mam dziwne sny teraz, bo patrzę jak mąż gra na konsoli, a potem mi się śni, że muszę zabijać ;)
Najgorsze, że wszyscy u mnie w rodzinnym domu chorzy i nie mogłam do pracy jechać, bo strach się zarazić. Młodsza siostra gorączka i wymioty, mama z gorączką i tata z przeziębieniem..

Lux kiedy parapetówka? :p

No co Ty :D To prawdziwy koszmar :) Ja mam dziwne sny teraz, bo patrzę jak mąż gra na konsoli, a potem mi się śni, że muszę zabijać ;)
Najgorsze, że wszyscy u mnie w rodzinnym domu chorzy i nie mogłam do pracy jechać, bo strach się zarazić. Młodsza siostra gorączka i wymioty, mama z gorączką i tata z przeziębieniem..

Lux kiedy parapetówka? :p
parapetowa jak sie urzadzimy na dobre, bo poki co syf na kolkach

reklama
Hej laseczki :) cieszę się, że u Was wszystko dobrze, że dobrze się czujecie i małe klony rosną : ) czytam Was czesto ale nie bardzo nadążam z odpisywanoem.
Lux super, ze nowym mieszkanku teraz tylko czekać az pochwalisz sie tescikiem!
Adika.co z Twoim mieszkaniem? Przekonalas męża?
Casiu odezwij się jak nas czytasz!
My dzis na.szczepienie :( 4 szczepionki będę płakać razem z małym. ..

Do góry