reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
odnosnie wsi-mala anegdotka :laugh2: wczoraj bylo juz grubo po 21-ej, moj Tomek byl akurat wprowadzic auto i ktos puka uporczywie do drzwi, ja szykowalam sie do kapania i musialam sie ubrac i de otworzyc te drzwi a tam stoi taki nieszczesliwy Lelek, Danel ma na imie i ja mowie:
-czego?
- no miołem przyjsc
- po co? ja cie nie zapraszalam
-no meble wyniesc
-jakie meble kuzwa czlowieku?
-no kazali mi przyjsc wyniesc meble
-idz mi stad w cholere, ale juz
-poszedl i spotkal pod blokiem mojego Tomka i mowi, ze bioło dzwunila, czyli wlascicielka mieszkania by wyniesc kuchenne meble (oryginalna wymowa) , ze mom przyjsc wyniesc ze Slawkiem meble (to sasiad, ktory je zabiera by komus je tam wydac) Tomek mowi, dobra idz w cholere, nie mam czasu.. suma sumarum przyjdzie po te meble ten caly Slawek z gory, ale tego Lelka zlodzieja nie wpuszcze, gnoj przylazi byleby 2 zl na browca zarobic menda, zlotowki bym mu nie dala, z jakiej racji

ciesze sie, ze sie stad wynosze o yeah

nie no u nas to spokój z sąsiadami hehe :D ale lubią wszystko wiedzieć :D
dobra chyba pora ruszyc dupe :D chodzi za mną od tygodnia spaghetti wiec musze isc je zrobic i sobie ulzyc :D

reklama
Ja to mam xlandera xa Stary model i kupiony od koleżanki. Obecnie będę korzystac z gondoli jak się małe urodzi bo nie opłaca mi się na kilka miesięcy nowego wózka kupować,a spacerowke kupowalismy Nowa dla Michala i nie będziemy kupować żadnego wózka. Na byłam bardzo zadowolona bo jest lekki i zwrotny. Ale jak patrzę na sąsiadki chodzace z wózkami bez pompowanych kół to widzę jak się mecza

Do góry