reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Ja Wam polecam wózki z Tako. Każda znajoma która się zdecydowała na tą firmę jest zadowolona. Sama też już mam dwa wózki wybrane z tej firmy ;)

reklama
ależ oczywiście ja mam tu takie klekocichy że latem wiosną i ciepłą jesienią od rana do wieczora przed blokiem na ławce ja się zastanawiam kiedy one obiad robią ...a jakby zobaczyły taką furę droższą od ich samochodu to dopiero by było :D
jak to kiedy? rano, wiem jak moja tesciowa robi, rano obiad, zje go przed 12-ta i wio pod blok, ale mialam inne sasiadki, ktore od rana do wieczora pod blokeim i mam pytanie, kiedy one gotuja hahah

Mój faworyt póki co to Extreme w ekoskorze. Też zamierzam kupić nowy i zostawić. Mi podobają się jasne wózki a wiadomo zaraz coś będzie na nim widać więc ekoskora się przyda, a koleżanka ma w eko tylko ciemny brąz i w takie lato jakie było ledwo ciepły był wózek, a bałam się że strasznie się nagrzewa a tu nic.

Mój faworyt póki co to Extreme w ekoskorze. Też zamierzam kupić nowy i zostawić. Mi podobają się jasne wózki a wiadomo zaraz coś będzie na nim widać więc ekoskora się przyda, a koleżanka ma w eko tylko ciemny brąz i w takie lato jakie było ledwo ciepły był wózek, a bałam się że strasznie się nagrzewa a tu nic.
w eko skorze bardzo mi sie biale wozki podobaja

reklama
Do góry