reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

taaa ja mu dam Zenon hehe :D nie , nie mu się takie imiona też nie podobają :D
no nie wiem Adiika czy żaden w szkole się nie obejrzy skoro coraz więcej jest tych starych imion ;)
moja młodsza siostra miała mieć Julia Emilia ale tata przekręcił i jest Emilia Julia :D

ja to już mogłabym wiedzieć co tam siedzi pod serduchem mym eh

reklama
taaa ja mu dam Zenon hehe :D nie , nie mu się takie imiona też nie podobają :D
no nie wiem Adiika czy żaden w szkole się nie obejrzy skoro coraz więcej jest tych starych imion ;)
moja młodsza siostra miała mieć Julia Emilia ale tata przekręcił i jest Emilia Julia :D

ja to już mogłabym wiedzieć co tam siedzi pod serduchem mym eh
no niedlugo sie dowiesz, sama jestem ciekawa :biggrin2:

Ewelina tyle jest Julek, że chyba dobrze, że przekrecil ;) Ale co jest z tymi tatusiami, że często przekrecaja.. chyba sama pojde swoje dziecko zameldować :p Bo znajac zycie moj cos odwali ;)
Siostrze też chcieliśmy dac Julia po prababci, a mama upierala sie przy Patrycji i tak ma na drugie ;)
Mi powiedziała w 12 tyg., że chłopak ale tak naprawdę to od 16 tyg. mają większą pewność :) Ja też chcę już wiedzieć :) Na następną wizytę idę w 17 tyg. i mam nadzieję, że uda się jej zobaczyć płeć :)

Miałam sen, że znowu musiałam wybierać suknię ślubną, tym razem byłam już w ciąży :D

Ogladam też wózki... I żałuję, że mama oddała po siostrze, był jak nowy i b. dobrze się sprawował :( A teraz czego oni nie wymyślą.. :/

Ewelina tyle jest Julek, że chyba dobrze, że przekrecil ;) Ale co jest z tymi tatusiami, że często przekrecaja.. chyba sama pojde swoje dziecko zameldować :p Bo znajac zycie moj cos odwali ;)
Siostrze też chcieliśmy dac Julia po prababci, a mama upierala sie przy Patrycji i tak ma na drugie ;)
Mi powiedziała w 12 tyg., że chłopak ale tak naprawdę to od 16 tyg. mają większą pewność :) Ja też chcę już wiedzieć :) Na następną wizytę idę w 17 tyg. i mam nadzieję, że uda się jej zobaczyć płeć :)

Miałam sen, że znowu musiałam wybierać suknię ślubną, tym razem byłam już w ciąży :D

Ogladam też wózki... I żałuję, że mama oddała po siostrze, był jak nowy i b. dobrze się sprawował :( A teraz czego oni nie wymyślą.. :/
ile siostra ma lat? chcialabys stary wozek? ja tam chce nowy, moze byc uzywka, ale na gwarancji, z tym, ze patrze na markowe, bo chce dwojke dzieci w nim wywozic i musi byc dobrej jakosci

Ma 10 lat. Super to był wózek :) Można bylo i spacerowke z niego zrobić i przerzucić rączkę w dowolną stronę w zależności czy dziecko ma być przodem do kierunku jazdy czy do Ciebie, pompowane koła, kolor uniwersalny, półeczkę z przodu zamiast tych toreb co teraz są :) Dużo by wymieniać :D No i nie miał skretnych kół, na wioskę myślę, że niepotrzebne są ;) W ogóle nie był zniszczony i u kuzyna 2 lata później urodziło się dziecko, za kolejny rok następne i obydwoje byli wozeni tym wózkiem ;)

Ma 10 lat. Super to był wózek :) Można bylo i spacerowke z niego zrobić i przerzucić rączkę w dowolną stronę w zależności czy dziecko ma być przodem do kierunku jazdy czy do Ciebie, pompowane koła, kolor uniwersalny, półeczkę z przodu zamiast tych toreb co teraz są :) Dużo by wymieniać :D No i nie miał skretnych kół, na wioskę myślę, że niepotrzebne są ;) W ogóle nie był zniszczony i u kuzyna 2 lata później urodziło się dziecko, za kolejny rok następne i obydwoje byli wozeni tym wózkiem ;)
a mi sie wlasnie takie wozki nie podobaja, za ciezkie i w ogle, ja jednak wole cos nowszego, moda jest inna, ale to moje zdanie

reklama
jaaasne zajście w ciąże to mega cud i nie do opisania radość ! <3

poooczekam , poczekam mało wiele zostało hyhy ale już chciałabym się rzucić w sklepie na te ciuszki :D

co do wózków nie wiem czy wyrażałam już opinie ale te co teraz robią to tragedia ..szczególnie te przednie koła mniejsze i chyba nie chciałabym pompowanych ..i tak wgl to dla pierwszego malucha to wiadomo że wszystko chciałoby się nowe bo wiadomo pierwsze wyczekane a przy drugim to już hajl lajf :D szwagierka już tydzień do mnie dzwoni że ma wór ciuszków maleńkich a mi wgl nie śpieszno bo ja nie chce od kogoś , fakt faktem kasy maaja po brzegi i za niektore ciuszki dala 200zl za jedna pare spodni np.. ale co ja kupie to ja kupie a nie .. nie wiem czemu ale tak to widze wlasnie eh ... łóżeczko mamy już wybrane , wózki oglądałam ale żaden jeszcze nie jest pewny na tyle by wybrać ...no i kolor chce taki uniwersalny zeby na drugiego malucha czekal w piwnicy :D

Do góry