reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Kutlrde mało popularne ale ładne. Celinka. A znowu moja babcia ukochana chciała zebym ja się nazywała Natalia, a druga babcia wybrała Magdalena. Więc może Natalka,jeszcze Zuzia, Mają i Antosia i Ada mi się podoba. Ale żadne do mnie do końca nie przemawia więc chyba to nie to. A jeszcze Kornelia ale też tak...

reklama
Natalia i Ada b.fajne i nie tak popularne jak te pozostałe, które podalas :) Z sentymentu do babci wybralabym Natalię :) U nas odpada, bo mąż ma kuzynkę o tym imieniu.
Ja się dowiem 22.02 jaka płeć, chyba ze dzidzia nie pokaże co tam chowa ;)

No to się zobaczy jakie imię. Pewnie wyjdzie w praniu hehe.
Luxi Zuzia też mi się podoba, ale Madzia hehe najpiekniejsze
ona chciala Madzie, bo jej siostra w jej urodziny corke Hanie urodzila i zrobila mojej bratowej cudowny prezent, ale corka bratowej zaczela sie burzyc, ze ma dwie ciocie Madzie i siostry Madzi nie przezyje

Przez te myślenie o płci już drugi dzień z rzędu mam sen o dzieciach :D Wczoraj miałam bliźnięta, a dziś córkę i wszystkie te dzieci wyglądały identycznie, miały jasnoniebieskie oczy i blond włosy, gdzie my oboje mamy raczej ciemne włosy i oczy :)

mi się podoba Jagoda , Iga , Bianka ... a dla chłopaka to wgl nie mam pomysłu teraz wracają te stare co wgl mi się nie podobają Antoni , Franciszek , Stanisław bleee .. jedynie Igor jeszcze może być .... więc jak dowiem się że chłopiec to na prawdę będzie dylemat choć mój powiedział że jak dziewczynka to ja wybieram a jak chłopiec to on ... taaa bo mu pozwolę :D

mi się podoba Jagoda , Iga , Bianka ... a dla chłopaka to wgl nie mam pomysłu teraz wracają te stare co wgl mi się nie podobają Antoni , Franciszek , Stanisław bleee .. jedynie Igor jeszcze może być .... więc jak dowiem się że chłopiec to na prawdę będzie dylemat choć mój powiedział że jak dziewczynka to ja wybieram a jak chłopiec to on ... taaa bo mu pozwolę :D
jeszcze Zenona wymysli i co bedzie :laugh2: jak moja chrzestna byla w ciazy to ja jako urocza 4-latka uparlam sie, ze ma byc Lukasz a on do mnie po latach mowi, maz szczescie, ze nie wybralas Zenona, natomiast jak kilka miesiecy pozniej moj brat sie urodzil to nawet zdania nie mialam, bo liczylam na siostre a brat to Bartosz hehe

reklama
A ja lubię te stare :) Mają w sobie coś, jak dla mnie i wiem, że jak pójdzie do szkoły to nikt inny się prawdopodobnie nie obejrzy ;) Mąż woła do brzucha Boguś, ale mój tata ma tak na imię i dziwnie tak będzie, a on twierdzi, że to ze względu na ulubionego aktora, ale ja się i tak nie zgodzę :) Mimo wszystko nie mamy pomysłu dla chłopca.
Ewelina mi się też Jagoda podoba, moja lalka barbie nawet się tak nazywała :)
Z moją młodszą siostrą też był problem, ale wybraliśmy Emilkę :)

Do góry