reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
najlepiej jakbyś położyła się w ciemniejszym pomieszczeniu , nawet zasłoniła okna by nie było światła ..

a ja na razie mam -2kg albo ta waga mnie kłamie hehe :D jutro wizyta i nie mogę się doczekać ! <3

ale Ci szybko ta ciaza leci hehehe, super, oby tak dalej, a jak rodzina zareagowala na wiesc o ciazy? zwlaszcza ta osoba, ktora nie moze zajsc (szwgierka czy bratowa, nie pamietam)?

ci powiem że może i szybko ale chciałabym żeby już trochę się brzuszek ukazał hy hy :D

cieszyli się bardzo choć wiesz dowiedzieli się bo wylądowałam w szpitalu a nie na święta tak jak było planowane więc wiesz jakoś tego nikt nie rozpowiadał , nie rozgłaszał no bo nie wiedzieliśmy jak się to skończy ..i powiem ci że do tej pory wszyscy nie wiedzą tylko ci najbliżsi i paru znajomych :)
a szwagierka bardzo się cieszyła i bardzo nurtuję ją to że nikt nie chce mówić jej o ciąży , jakby nie wiadomo co to było.. a ona przecież się tym cieszy ..i nie poddaję się wiadomo że też już chciałaby być ale no co poradzi ..walczą

no wiesz , no musieliśmy jej powiedzieć bo przecież wszyscy przyjeżdżali do mnie to co ..jakby to wyglądało jakby się przypadkowo dowiedziała że ja leżałam a ona dowiedziała się po jakimś czasie w święta np ...chyba dopiero by jej się przykro zrobiło :)

reklama
Hej :)
Lux masz rację, mi leci ta ciąża tak szybko.. ;) Pewnie gdzieś przy końcu będzie mi się dłużyło. I fakt mieszkamy dalej z teściami, tyle że dzięki Tobie :* z ciekawości zaczęłam szukać domu i bam! W wiosce u męża, w której mieszkamy ktoś wystawił dom na sprzedaż 4 dni temu :) I wygląda super, wyremontowany, ocieplony tyle, że bez elewacji zewnętrznej :/ 85m2 za 150 tys. niby bliźniak, bo w sumie ja się nie orientuję gdzie ten dom stoi i do kogo należy, ale mąż pewnie będzie wiedział i może po znajomości dałoby się taniej ;) Tak się cieszę i pewnie na darmo, bo szanowny małżonek nie będzie chciał się wyprowadzić nawet 50 m od domu ;( Ale póki co się łudzę i dziś przeprowadzę z nim rozmowę :)
Uważaj na ciśnienie, bo z tym nigdy nic nie wiadomo, ja miałam też z tym problemy i to w liceum, miałam ciśnienie nawet 165/90 i musiałam codziennie mierzyć i zapisywać, potem na kontrol i obyło się bez tabletek, ale wiadomo, że ważniejsza w ciśnieniu jest ta wartość dolna, a u Ciebie była za wysoka :O Ja mam predyspozycje genetyczne do wysokiego ciśnienia, więc może i u Ciebie w rodzinie są osoby z nadciśnieniem. Życzę zdrówka :)

Ewelina te łóżeczko jest świetne :)) Ja też nie mogę się doczekać wizyty, a tu jeszcze 2 dni.

Do góry