reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

no na pewno nie dam 2 tys żeby płacić za stokke albo inne takie firmówki za wózek ale tak do tysiaka już są w miarę ;-)
pewnie, moja bratowa za 1500 kupila uzywke na gwarancji mutsy evo, stelaz, gondola, spacerowka i fotelik maxi-cosi, a za nowke takiego zestawu z trojke by zabulila, a tak ma prawie nowy wozek za pol ceny, a z jakiejs konkretnej firmy cos Ci sie podoba? a stokke jest okropny tak swoja droga :-D jakikolwiek model od nich mi sie nie podoba, ale to moje zdanie

reklama
ja na firmę szczerze nie patrze :D dla mnie musi być w miarę zgrabny i przede wszystkim szary :D bo jak tak patrze to wszystkie mają te kółka przednie mniejsze co mnie bardzo denerwuje i nie jakąś dużą spacerówkę ;/

17C.jpg orzech-1.jpg
łóżeczko z wszystkimi tymi widocznymi akcesoriami a później jak już dzidzia podrasta to można zrobić taki tapczanik ;)

Załączniki

• 17C.jpg
    17C.jpg
    103,8 KB · Wyświetleń: 42
  • orzech-1.jpg
    orzech-1.jpg
    113,8 KB · Wyświetleń: 46
też mi się mega podoba ;-) jaśniejsze są ładniejsze ale w małym pokoju mamy wbudowaną tam szafę do samego sufitu i ścian i jest ciemna wywalić jej nie możemy więc ciemny kolor musi być ;)

wrocilam z ip, bo juz nie dawalam rady, leki nie dzialaly, dostalam od nich leki, zastrzyki i jutro jade do rodzinnej po skierowania na badania, bo nigdy takich boli nie mialam i sie boje...moje cisnienie uwaga-190/100!!! a ja niskocisnieniowiec i w szoku jestem, ze mialam takie wysokie...

reklama
heeeloł a co tu tak cicho ?? gdzie was wywiało na inne fora ? :)

oj Lux to faktycznie ..ale zawsze lepiej jechac na ip niz sie meczyc w domu a tak chociaz troche pomoga .. bol glowy , migrenowy czasem jest mega uciazliwy

Do góry