reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Mi test owu np o 12 pokazał piękne 2 kreski a o 20 już negatyw wyszedł nie wiem jak to rozumiec

Ewel87 też miałam podobną sytuację, o 18tej druga mocna kreska, ok.21ej ledwie widoczna. To był mój pierwszy cykl z testami, zobaczymy jak będzie w tym miesiącu.

reklama
Ewelina, trzymamy kciuki! @ nie ma, więc... czekamy z Tobą. Oby były dwie kreski i to na ciążowym teście już ;-)

Wiecie co dziewczyny na razie zadnych testow robic nie bed bo nawet nie mam hi hi ani na bete tez nie pojde.. boje sie ze przez to intensywne myslenie organizm plata mi figle i dzieje sie tak jak sie dzieje .. wiec na razie musze sie uspokoic , dobrze ze jutro mam wolne przynajmniej sie wycisze i zajme czyms innym ;-) ;-) ale jestem dobrej mysli a wy mocno trzymajcie kciukasyyy ;-) ;-) ;-) tylko demotywuja mnie te negatywne testy ..hmm moze za wczesnie na nie

Oj watpie w to coraz bardziej ..tak mnie dzis podbrzusze boli , kluje i wgl zle sie czuje i jestem strasznie oslabiona i ten paskudny bol glowy .. wiec nic innego oprocz @ mnie nie czeka wiec nie nastawiam sie.. i cale podbrzusze mi spuchlo , zadnego testu dzis nie kupie ani nie zroobie oj nie , kolejna jedna kreska boli bardziej niz ta pierwsza..

reklama
Do góry