reklama
a ja dla odmiany sie wysypiamTaaa opiekunczy jak cos mi sie dzieje a tak bez szaluuu ;d
Ja wstalam dzis przed 7 jak Ł calowal mnie przed wyjsciem.do pracy , wstalam do toalety i juz nie moglam zasnac heh ale polozylam sie bardzo wczesnie .. wgl ostatnio jestem jakas ospala
czesto tak jest, ze jak sie wali to wszystkou Ewelinki czarna seria ... ja mam przeważnie tak, że jak jedna rzecz mi się zepsuje to zaraz lecą następne reakcja łańcuchowa... :-)
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
U nas to zalezy kto pierwszu wstaje ..bo ja pracuje na zmiany ..jak mam na 6 to ja wstaje wczesniej a jak na 14 to spie i spie az sie wybudze
Relacje sa okey ..Ł zaraz bedzie mial wolne caly miesiac i zobaczymy czy zacznie sam z siebie dzialac ... chce po nowym roku byc w ciazy a nie czeekac i czeekac i ciagle czekac ... nie moge nawet slubu zaklepac :-\ :-\ :-\
Relacje sa okey ..Ł zaraz bedzie mial wolne caly miesiac i zobaczymy czy zacznie sam z siebie dzialac ... chce po nowym roku byc w ciazy a nie czeekac i czeekac i ciagle czekac ... nie moge nawet slubu zaklepac :-\ :-\ :-\
mam nadzieje, ze on sie ocknie na czas :-)U nas to zalezy kto pierwszu wstaje ..bo ja pracuje na zmiany ..jak mam na 6 to ja wstaje wczesniej a jak na 14 to spie i spie az sie wybudze
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ja rowniez :-$
No bo niby chce byc ojcem a nic w tym kierunku nie robiJa rowniez :-$
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Taa ..niby tak baardzo bardzo a stoimy w miejscu ;/
Nie moge go zrozumiec, choc probuje, co mu tam w glowie siedziTaa ..niby tak baardzo bardzo a stoimy w miejscu ;/
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Nic madrego