reklama
oni tylko patrza jakby tu komus mandat zaaplikowac..mam uraz do strazy miejskiej i policji wrrrOjj Luxi. Znam ten bol. U mnie to 15 zl wyszlo, bo w kasie miasta. Ale najlepsze, ze ja mandatu nie widzialam, wlaczam wycieraczki a tam jakas kartka w koszulce A pojechalam tylko po paszport..
siema :-)hej ho!
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Heeejo
hej jak samopoczucie?Heeejo
adiika
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny. Co za pogoda, 3 godziny sie spoznilam do pracy, bo nie mialam sily wstac
A co do policji to jeszcze 2 tyg. temu tez mialam przygode i zabrali mi dowod rejestracyjny, bo przegladu nie mialam... taki pech, a wszystko przez męża, bo na dyskotekę chciał jechać.
A co do policji to jeszcze 2 tyg. temu tez mialam przygode i zabrali mi dowod rejestracyjny, bo przegladu nie mialam... taki pech, a wszystko przez męża, bo na dyskotekę chciał jechać.
ee to ja od 6-tej na nogachCzesc dziewczyny. Co za pogoda, 3 godziny sie spoznilam do pracy, bo nie mialam sily wstac
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Przez pogode nie zaciekawie ale ogolnie jest okey ..mialam czarny tydzien ..stluczke samochodem pozniej gdy zadz do Ł zeby przyjechal do mnie i zalatwil sprawe bo ja nigdy czegos takiego nie mialam i tak sie spieszyl ze i on mial stluczke troche kasyy z konta poszlo ale to nic ..a w niedziele spalilabym mieszkanie ;/ wroocilam z pracy i mialam ochote na fryyty olej byl tak rozgrzany ze jak wlozylam fryty to zaczal tak.mocno bulgotac ze olej polecial.po garnku i do plomienia z gaznika i tak ze nagle wybuchl ogien cale szczescie do gory a nie na mnie ja cala w krzyk Łuki zerwal sie z lozka i szybko przylecial.ja cala roztrzesiona ucieklam do pokoju a on jakos opanowal sytuacje ufff cala sie trzeslam.on biedny przylecial.do mnie i tylko krzyczal czy nic mi sie nie stalo i cala mnie ogladal i mowil ze najwazniejsze ze nic mi nie jest i w dupie z ta spalona sciana ... potem posprzatal kuchnie i kazal mi sie ubrac i zabral mnie do restauracji nic nie mowiac .. taka mila niespodzianka .. a pozniej trzeba bylo.jechac do sklepu kupic farby i wszystko.inne do odmalowania calej kuchni ... masakra normalnie mam.nadzieje ze ten tydz bedzie lepszy =-O =-O =-O =-O