reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Przez pogode nie zaciekawie ale ogolnie jest okey ..mialam czarny tydzien ..stluczke samochodem pozniej gdy zadz do Ł zeby przyjechal do mnie i zalatwil sprawe bo ja nigdy czegos takiego nie mialam i tak sie spieszyl ze i on mial stluczke troche kasyy z konta poszlo ale to nic ..a w niedziele spalilabym mieszkanie ;/ wroocilam z pracy i mialam ochote na fryyty olej byl tak rozgrzany ze jak wlozylam fryty to zaczal tak.mocno bulgotac ze olej polecial.po garnku i do plomienia z gaznika i tak ze nagle wybuchl ogien cale szczescie do gory a nie na mnie ja cala w krzyk Łuki zerwal sie z lozka i szybko przylecial.ja cala roztrzesiona ucieklam do pokoju a on jakos opanowal sytuacje ufff cala sie trzeslam.on biedny przylecial.do mnie i tylko krzyczal czy nic mi sie nie stalo i cala mnie ogladal i mowil ze najwazniejsze ze nic mi nie jest i w dupie z ta spalona sciana ... potem posprzatal kuchnie i kazal mi sie ubrac i zabral mnie do restauracji nic nie mowiac .. taka mila niespodzianka .. a pozniej trzeba bylo.jechac do sklepu kupic farby i wszystko.inne do odmalowania calej kuchni ... masakra normalnie mam.nadzieje ze ten tydz bedzie lepszy =-O =-O =-O =-O
o dzizas, ladne przeboje mialas, u nas tez niedawno zapalil sie piekarnik, ale Tomek jakos to opanowal, ale strachu sie najedlismy

reklama
Ojej Ewelina, naprawdę czarny tydzień miałaś. Dobrze, że nic Ci sie nie stało, bo czyta się strasznie. I mężczyzna Ci się bardzo opiekuńczy trafił :)
Ajj, no ja też miałam wstać o 6, ale mie dałam rady... Tata mnie obudził przed 9, dobrze, że nie krzyczał :D

Ja właśnie wczoraj przegląd robiłam :-p...to Ty rozrywkowego masz męża ja mojego muszę błagać tydzień wcześniej żebyśmy szli do klubu :-(... a ja uwielbiam tańczyć :-)

Taaa opiekunczy jak cos mi sie dzieje a tak bez szaluuu ;d
Ja wstalam dzis przed 7 jak Ł calowal mnie przed wyjsciem.do pracy , wstalam do toalety i juz nie moglam zasnac heh ale polozylam sie bardzo wczesnie .. wgl ostatnio jestem jakas ospala

Wypil i dlatego chcial jechac :/ ja tez swojego muszę prosić tygodniami. A samą mnie ze znajomymi to zazdrosnik nie chce puścić :( I ja uwielbiam tańczyć :D

Ewelina ja tez, i bym moglam spac do 11 na luzie :) W domu to zganiamy na łóżko, bo jest mega wygodne i oboje byśmy mogli z mężem spać do południa :D
U mnie na odwrót, to ja pierwsza wychodzę do pracy i męża całuje xD

reklama
Do góry