o dzizas, ladne przeboje mialas, u nas tez niedawno zapalil sie piekarnik, ale Tomek jakos to opanowal, ale strachu sie najedlismyPrzez pogode nie zaciekawie ale ogolnie jest okey ..mialam czarny tydzien ..stluczke samochodem pozniej gdy zadz do Ł zeby przyjechal do mnie i zalatwil sprawe bo ja nigdy czegos takiego nie mialam i tak sie spieszyl ze i on mial stluczke troche kasyy z konta poszlo ale to nic ..a w niedziele spalilabym mieszkanie ;/ wroocilam z pracy i mialam ochote na fryyty olej byl tak rozgrzany ze jak wlozylam fryty to zaczal tak.mocno bulgotac ze olej polecial.po garnku i do plomienia z gaznika i tak ze nagle wybuchl ogien cale szczescie do gory a nie na mnie ja cala w krzyk Łuki zerwal sie z lozka i szybko przylecial.ja cala roztrzesiona ucieklam do pokoju a on jakos opanowal sytuacje ufff cala sie trzeslam.on biedny przylecial.do mnie i tylko krzyczal czy nic mi sie nie stalo i cala mnie ogladal i mowil ze najwazniejsze ze nic mi nie jest i w dupie z ta spalona sciana ... potem posprzatal kuchnie i kazal mi sie ubrac i zabral mnie do restauracji nic nie mowiac .. taka mila niespodzianka .. a pozniej trzeba bylo.jechac do sklepu kupic farby i wszystko.inne do odmalowania calej kuchni ... masakra normalnie mam.nadzieje ze ten tydz bedzie lepszy =-O =-O =-O =-O
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Noo kurcze wystarczy mi na koleejny nowy rok ... przez gluupote moze sie tyle wydarzyc eh ...
Stale cos i wiecznie pod gorke ja nie wiem czy to jakis znak czy coos ...uff
adiika
Fanka BB :)
Ojej Ewelina, naprawdę czarny tydzień miałaś. Dobrze, że nic Ci sie nie stało, bo czyta się strasznie. I mężczyzna Ci się bardzo opiekuńczy trafił
Ajj, no ja też miałam wstać o 6, ale mie dałam rady... Tata mnie obudził przed 9, dobrze, że nie krzyczał
Ajj, no ja też miałam wstać o 6, ale mie dałam rady... Tata mnie obudził przed 9, dobrze, że nie krzyczał
moze i znak, a jak Wasze realcje? lepiej juz?Noo kurcze wystarczy mi na koleejny nowy rok ... przez gluupote moze sie tyle wydarzyc eh ...
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Taaa opiekunczy jak cos mi sie dzieje a tak bez szaluuu ;d
Ja wstalam dzis przed 7 jak Ł calowal mnie przed wyjsciem.do pracy , wstalam do toalety i juz nie moglam zasnac heh ale polozylam sie bardzo wczesnie .. wgl ostatnio jestem jakas ospala
Ja wstalam dzis przed 7 jak Ł calowal mnie przed wyjsciem.do pracy , wstalam do toalety i juz nie moglam zasnac heh ale polozylam sie bardzo wczesnie .. wgl ostatnio jestem jakas ospala
ja moze w sobote se pospie :-)Ojej Ewelina, naprawdę czarny tydzień miałaś. Dobrze, że nic Ci sie nie stało, bo czyta się strasznie. I mężczyzna Ci się bardzo opiekuńczy trafił
reklama