reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

Madziolina zatestuj !! Nawet teraz ci radzimy doobrze!!;-) ;-) nie potrzeba isc do gina tylko siknac i bedzie jasne wszystko ;-) ;-)
Aha to nie wiedzialam zee ktos wstawil

reklama
Macie i nie meczcie ;-) mowilam, ze 1 krecha, cos mi sie popitolilo.

Załączniki

• 1422646278081.jpg
    1422646278081.jpg
    9,5 KB · Wyświetleń: 48
Te z allegro to mi nie wyszły również. Miałam z rannego sika tak bladą kreskę, że daj spokój. Aż grzebałam w śmietniku, żeby znaleźć negatywny, żeby porównać obydwa ze sobą, Różnica minimalnie minimalna ;) A 2h później na preteście bladzioch pięknie widoczny (a te pretesty zawsze mają drugie kreski bladziochy) :)

Ja tez robilam test ten z allegro wczorsj i dupa.. dzis tez negatyw , moze jutro kupie zwykly w aptece ale raczej nie ma sensu znow robic i rozczarowywac .. juz wiem ze sie nie udalo , chyba nie jest nam dane miec dzidzi..
Trzymam kciuki ;-) ;-)

Ja dziewczyny nad ranem dostalam @, ciesze sie, bo juz myslalam, ze cos nie tak. W takim razie w lutym w gre wchodza testy owu i dzialamy, bede testowac pod koniec lutego ;-)

Ewel, polecam i nie ;) Są mega tanie, wiec dużo można ich kupić i potestować sobie. Ale ja tam już wolę wydać kasę na pretest niż kolejne allegro :p
Testy owu z allegro mi wychodziły ok.

madziolina, powodzenia w przyszłym mscu!

reklama
Zakocona no to dziękuję ;) ja jednak testować chyba nie będę. Po prostu bede czekała jak @ nie przyjdzie to już będzie jasne bo ka zawsze mam regularne

Do góry