reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Styczen (wodnik) Staram sie od nowego roku ale miesiac w kwietniu sie nie liczy bo bylam caly w polsce sama. Dlatego dop 8 mies a nie 9 :)

Ja tez sie nie moge doczekac staran, choc do tej pory ani razu nie musialam dlugo czekac na II, tylko jak ja zajde to bede sie o dzidzie i zeby poronienia nie bylo. Jutro na bete ide, a w pt wynik.

Ja Baran zawsze maz się z tego śmieje. J parę miesięcy też mogłabym wykluczyć bo ci to za staranie po 17 dci 4 razy w miesiącu. No ale nic. Dziś już różaniec odmówiono i postanowiłam codziennie odmawiać w sensie modlić się o dar macierzyństwa

Zleci :) Obys szybko zaskoczyla i zeby ci sie wszystko ladnie poukladalo! :) A narazie ciesz sie ze zostaniesz ciocia, to tez niezla radocha, nie musisz przechodzic przez niedogodnosci ciazowe, cierpienia porodu, nieprzespanych noc a dzidzius w 1/4 twoj, twoja krew :)

bratowa mi zapowiedziala, ze bede smigac z wozkiem i opiekowac sie malenstwem juz doczekac sie nie moge :-D

reklama
Hej dziewczynki. Dziś rozmawiałam z Kamilem na temat starań itp. Uznaliśmy ze starania jako takie zawieszamy do stycznia. Mamy teraz dużo na głowie a moje cykle po poronieniu doprowadzają mnie do szału wiec chce przez ten czas zrobić z nimi porządek i nie martwić się ze cos zaniedbalismy. "Zabezpieczać" się będziemy tak jak zawsze czyli stosunek przerywany ;) ale bez jakiegoś liczenia czekania itp. Ten cykl myślę że przeznaczenie na zrobienie hormonów a po wynikach jeśli coś nie tak będzie lekarz i 3 miesiące ogarniam cykl a od stycznia ruszamy od nowa :) mamy szczęście do początku roku wiec może też nam się uda jak ostatnio tylko ze szczęśliwym zakończeniem :)

Do góry