reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja tez sie nie moge doczekac staran, choc do tej pory ani razu nie musialam dlugo czekac na II, tylko jak ja zajde to bede sie o dzidzie i zeby poronienia nie bylo. Jutro na bete ide, a w pt wynik.
Ja Baran zawsze maz się z tego śmieje. J parę miesięcy też mogłabym wykluczyć bo ci to za staranie po 17 dci 4 razy w miesiącu. No ale nic. Dziś już różaniec odmówiono i postanowiłam codziennie odmawiać w sensie modlić się o dar macierzyństwa
Zleci Obys szybko zaskoczyla i zeby ci sie wszystko ladnie poukladalo! A narazie ciesz sie ze zostaniesz ciocia, to tez niezla radocha, nie musisz przechodzic przez niedogodnosci ciazowe, cierpienia porodu, nieprzespanych noc a dzidzius w 1/4 twoj, twoja krew
bratowa mi zapowiedziala, ze bede smigac z wozkiem i opiekowac sie malenstwem juz doczekac sie nie moge
Ja tez sie nie moge doczekac staran, choc do tej pory ani razu nie musialam dlugo czekac na II, tylko jak ja zajde to bede sie o dzidzie i zeby poronienia nie bylo. Jutro na bete ide, a w pt wynik.
bedziemy na podobnym etapie ze staraniami, Ty troche wczesniej zaczniesz
reklama
Hej dziewczynki. Dziś rozmawiałam z Kamilem na temat starań itp. Uznaliśmy ze starania jako takie zawieszamy do stycznia. Mamy teraz dużo na głowie a moje cykle po poronieniu doprowadzają mnie do szału wiec chce przez ten czas zrobić z nimi porządek i nie martwić się ze cos zaniedbalismy. "Zabezpieczać" się będziemy tak jak zawsze czyli stosunek przerywany ale bez jakiegoś liczenia czekania itp. Ten cykl myślę że przeznaczenie na zrobienie hormonów a po wynikach jeśli coś nie tak będzie lekarz i 3 miesiące ogarniam cykl a od stycznia ruszamy od nowa mamy szczęście do początku roku wiec może też nam się uda jak ostatnio tylko ze szczęśliwym zakończeniem