reklama
hahaha ale mnie rozmieszylasKotek piekne te staniczki ale tak sie obkupilas a moze za chwile bedziesz potrzebowac 2 x wiekszych miseczek Tego ci w kazdym razie zycze! :*
ale powiem Ci oby tak się stało to nie będe żałować że te będą leżały w szafie może nie zdąże ich odmetkować hahaha
ten miesiąc jest ostatnim z jakimkolek staraniem, mierzeniem i sprawdzaniem objawów owu, ciąży itp.
zaczynam od dzis gorliwie sie modlić i od przyszłego miesiaca wszystko na lajcie
bedzie to będzie nie to nie -trudno
a co u Ciebie ? jak staranka?Kotek piekne te staniczki ale tak sie obkupilas a moze za chwile bedziesz potrzebowac 2 x wiekszych miseczek Tego ci w kazdym razie zycze! :*
Cassiah
Fanka BB :)
I takie podejscie jest najlepsze! Szczegolnie jesli chodzi o to mierzenie temp juz po owu. Tylko stres niepotrzebny i analizowanie. A te 2 tyg od owu do terminu @ zleca najszybciej jak sie "zapomni" Jutro testujesz? No u mnie narazie 6 d.c. takze narazie lajtowo Ale w ogole chcielismy w tym mies wyprobowac testy owulacyjne. Wstrzymalibysmy sie wtedy kilka dni i poczekali az żolnierzyki dojrzeja i sie nagromadza i podzialali tylko w dzien owu Zobaczymy, moze to zadziala
I takie podejscie jest najlepsze! Szczegolnie jesli chodzi o to mierzenie temp juz po owu. Tylko stres niepotrzebny i analizowanie. A te 2 tyg od owu do terminu @ zleca najszybciej jak sie "zapomni" Jutro testujesz? No u mnie narazie 6 d.c. takze narazie lajtowo Ale w ogole chcielismy w tym mies wyprobowac testy owulacyjne. Wstrzymalibysmy sie wtedy kilka dni i poczekali az żolnierzyki dojrzeja i sie nagromadza i podzialali tylko w dzien owu Zobaczymy, moze to zadziala
jej ja juz tych staran sie nie moge doczekac az wroce do nich jak Was czytam, kciuki trzymam :*
Cassiah
Fanka BB :)
Zleci Obys szybko zaskoczyla i zeby ci sie wszystko ladnie poukladalo! A narazie ciesz sie ze zostaniesz ciocia, to tez niezla radocha, nie musisz przechodzic przez niedogodnosci ciazowe, cierpienia porodu, nieprzespanych noc a dzidzius w 1/4 twoj, twoja krew
reklama