reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Nie te fluidki miałaś przesyłać Kochana hehe :) ale dobrze. Miałam dostać jutro ale lepiej wcześniej niż czekać i się denerwować

Megi i Madzia, to dobrze ze @ w koncu do was poprzychodzily :) W koncu kazda prawidlowa @ to oznaka zdrowia :) A ja sie waszymi przerwami w staraniach w ogole nie martwie bo wy to mega plodne jestescie i nie jest dla was problemem zajsc tylko donosic, wiec lepiej poczekac na odpowiedni moment :)

Dokładnie Cassiah :) udało nam się raz to i drugi uda tylko teraz będziemy jeszcze lepiej przygotowane by w czas pomoc fasolkom w zagoszczeniu się u nas i zdrowym rosnieciu :)

Hej kobiety ;)

Coraz mniej mnie tu ale jakos im mniej tym lepiej sie czuje ..choc teskno to i zagladam czesto ale sie jakos nie udzielam

A co do naszych staranek ?? No nie wiem robimy to samo co wy czekamy cierpliwie i nic sie nie dzieje .. pogodzilam sie ,.nie cierpie ale to nie znaczy ze przestala chciec ..moze to dlatego ze juz tak intensywnie nie mysle ..pogoda sprzyjala , urlop tez cudownie minal to i samopoczucie bylo/jest wporzadku ;)) do @ mam 5dni ale nie nastawiam sie bo piersi bola jai zwykle czyli to co zwykle i sie nie przejmuje ;) trzymam ogromne kciuki za was bo przeciez pragniemy tak samo ..ta bezwarunkowa milosc w koncu nas spotka !!

Niedlugo badania wiec tym bardziej teraz sie nie nastawiam ;)

Milego dnia wam !
Madziu dobrze ze beta spada i @ przyszla !
&&&&&&&&&&&&!!!

reklama
Ewelinka Twoj luz w koncu się opłaci :) ile razy się zdarza ze ludzie się leczą, chodzą po lekarzach, liczą co do dnia, monitoruja i nic a odpuszcza tak na dobre i nagle dzidzia jest z nimi :) z nami tez tak będzie.

Do góry