reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Patrz Megi, nawet tak samo okres mamy, ja dostalam wczoraj wieczorem :-)
Cassiah
Megi i Madzia, to dobrze ze @ w koncu do was poprzychodzily W koncu kazda prawidlowa @ to oznaka zdrowia A ja sie waszymi przerwami w staraniach w ogole nie martwie bo wy to mega plodne jestescie i nie jest dla was problemem zajsc tylko donosic, wiec lepiej poczekac na odpowiedni moment
madziolina_p
To prawda! Wiec miejmy nadzieje, ze od stycznia pelna para ruszymy i ze wszystko sie ulozy!
madziolina_p
Megi mi to nawet dwa razy :-)
Teraz to na pewno bedziemy pod lepsza opieka.
Teraz to na pewno bedziemy pod lepsza opieka.
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Hej kobiety
Coraz mniej mnie tu ale jakos im mniej tym lepiej sie czuje ..choc teskno to i zagladam czesto ale sie jakos nie udzielam
A co do naszych staranek ?? No nie wiem robimy to samo co wy czekamy cierpliwie i nic sie nie dzieje .. pogodzilam sie ,.nie cierpie ale to nie znaczy ze przestala chciec ..moze to dlatego ze juz tak intensywnie nie mysle ..pogoda sprzyjala , urlop tez cudownie minal to i samopoczucie bylo/jest wporzadku ) do @ mam 5dni ale nie nastawiam sie bo piersi bola jai zwykle czyli to co zwykle i sie nie przejmuje trzymam ogromne kciuki za was bo przeciez pragniemy tak samo ..ta bezwarunkowa milosc w koncu nas spotka !!
Niedlugo badania wiec tym bardziej teraz sie nie nastawiam
Milego dnia wam !
Madziu dobrze ze beta spada i @ przyszla !
&&&&&&&&&&&&!!!
Coraz mniej mnie tu ale jakos im mniej tym lepiej sie czuje ..choc teskno to i zagladam czesto ale sie jakos nie udzielam
A co do naszych staranek ?? No nie wiem robimy to samo co wy czekamy cierpliwie i nic sie nie dzieje .. pogodzilam sie ,.nie cierpie ale to nie znaczy ze przestala chciec ..moze to dlatego ze juz tak intensywnie nie mysle ..pogoda sprzyjala , urlop tez cudownie minal to i samopoczucie bylo/jest wporzadku ) do @ mam 5dni ale nie nastawiam sie bo piersi bola jai zwykle czyli to co zwykle i sie nie przejmuje trzymam ogromne kciuki za was bo przeciez pragniemy tak samo ..ta bezwarunkowa milosc w koncu nas spotka !!
Niedlugo badania wiec tym bardziej teraz sie nie nastawiam
Milego dnia wam !
Madziu dobrze ze beta spada i @ przyszla !
&&&&&&&&&&&&!!!
reklama