reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Aschlee to powodzenia i kciukasy dla ciebie i dzidzi :) Udzielaj sie smialo :) Przyda nam sie troche nadziei tutaj :)

Kotek to podobnie jak ja - ja 7 mies wlasnie. No to trzymamy sie razem :)

reklama
Jak mnie sie udalo kochane moje to i Wam sie uda a ja bede Wam mocno kibicowac.No i wysylac fluidki dla wszystkich staraczek :tak:

ڿڰۣ✿ڿڰۣ✿ڿڿڰۣ✿ڿڰ ڿڰۣ✿ڿڿڰۣ✿ڿڰ ڿڰۣ✿ڿڿڰۣ✿ڿڰ ڿڰۣ✿ڿڿڰۣ✿ڿڰ ڿڰۣ✿ڿڿڰۣ✿ڿڰ

Tak Slonce ja mam corcie 5,5 letnia wlasnie idzie do zerowki potem stracilam 3 razy ciaze ( nie liczac cykli w korych wychodzily bladziochy i przycjodzila spozniona @) teraz staralismy sie od stycznia i w maju 2 konkretnie mialam ostatnia @.Ani ja ani lekarz w zadadzie tego cyklu nie bralismy pod uwage lekarz tym bardziej bo przepisal mi clo i inne leki ja je wykupilam a po kilku dniach wyszedl mi test.Potem tez bylo ciezko bonajpierw plamienia,pozniej silne bole brzucha i pozniej krwawienie jezdzilam do lekarza ze lzami w oczach ale wszystko jest ok i mam nadzieje ze teraz juz bedzie z gorki :tak:
Ogolnie o Maluszka walcze ponad 2 lata

Tak Slonce ja mam corcie 5,5 letnia wlasnie idzie do zerowki potem stracilam 3 razy ciaze ( nie liczac cykli w korych wychodzily bladziochy i przycjodzila spozniona @) teraz staralismy sie od stycznia i w maju 2 konkretnie mialam ostatnia @.Ani ja ani lekarz w zadadzie tego cyklu nie bralismy pod uwage lekarz tym bardziej bo przepisal mi clo i inne leki ja je wykupilam a po kilku dniach wyszedl mi test.Potem tez bylo ciezko bonajpierw plamienia,pozniej silne bole brzucha i pozniej krwawienie jezdzilam do lekarza ze lzami w oczach ale wszystko jest ok i mam nadzieje ze teraz juz bedzie z gorki :tak:
Ogolnie o Maluszka walcze ponad 2 lata

Ojej to trzymam mocno kciuki zeby juz sie tym razem udalo wszystko szczesliwie do konca doprowadzic! Ale jak to wychodzily bladziochy a @ przychodzila? Z czyms takim sie jeszcze nie spotkalam :szok: :)

reklama
Do góry