reklama
Cassiah
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 12 Luty 2015
- Postów
- 2 762
Aschlee, ugotowane buraczki i swieze ogorki plus 1 ogorek małosolny scieram na tarce o grubych oczkach. Dodaje wode z buraczkow z zabkiem czosnku, duuuzo koperku i zalewam kefirem, maslanka lub jogurtem (lub polaczone). Doprawiam sola pieprzem. I jajko na twardo na talerz Polecam
Cassiah
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 12 Luty 2015
- Postów
- 2 762
To juz lepiej bez ogorka kiszonego, bo to o to chodzi zeby byl ten smak koperku w ktorym sa malosone robione. Ale jak nie masz to nie szkodzi, ja wczoraj robilam bez, bo u mnie tez nie ma i tez wyszedl super. To jest opcjonalne I polecam ci swiezy koperek zamiast suszonego. Smacznego
reklama
Podobne tematy
- Odpowiedzi
- 18
- Wyświetleń
- 3 tys
N
- Odpowiedzi
- 24 tys
- Wyświetleń
- 1M
Podziel się: