reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Aschlee, ugotowane buraczki i swieze ogorki plus 1 ogorek małosolny scieram na tarce o grubych oczkach. Dodaje wode z buraczkow z zabkiem czosnku, duuuzo koperku i zalewam kefirem, maslanka lub jogurtem (lub polaczone). Doprawiam sola pieprzem. I jajko na twardo na talerz :) Polecam ;)
 
Cassiah dziekuje zapisze i przetestuje w najblizszym czasie a powiedz jak nie znajde ogorow mslosolnych bo tu z kiszonymi ciezko to smak bedzir duzo gorszy?
 
To juz lepiej bez ogorka kiszonego, bo to o to chodzi zeby byl ten smak koperku w ktorym sa malosone robione. Ale jak nie masz to nie szkodzi, ja wczoraj robilam bez, bo u mnie tez nie ma i tez wyszedl super. To jest opcjonalne :) I polecam ci swiezy koperek zamiast suszonego. Smacznego :)
 
reklama
Do góry