reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Madzia nie będę pisała ze Ci współczuję i ze jesteś strasznie biedna bo wiem ze to jeszcze bardziej przygnebia . Przynajmniej wiesz co jest nie tak i ze da się z tym walczyć. Znajdź dobrego lekarza niech robi co do niego należy a Wy przez ten czas odpocznijcie sobie od wszystkiego. Zobaczysz że w najmniej odpowiednim momencie zobaczysz dwie krechy a pozniej synio będzie miał młodsze rodzeństwo :)

reklama
Zrobilam test zeby zobaczyc, czy hcg spadlo, mialam bardzo malo moczu, ale jakby nie wyszedl to by nic sie nie pojawilo?
Jest bladzioch

Załączniki

• 1439398453849.jpg
    1439398453849.jpg
    45,4 KB · Wyświetleń: 35
Madziolina ale spada a to bardzo wazne :tak:
Tak czy owak sprawdz jeszcze spadek w labo. Bete jeszcze jakis czas bedziesz kontroloeac czy nie wzrosnie

Ostatnia edycja:
Madziolinko trzymam kciuki zeby beta spadla i zebys nie miala juz zadnych problemow.Zaciskam kciuki najmocniej jak potrafie &&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Madziolina jej tak Ci kibicowalam podczytywalam na lutuwkach. Przykro mi. Ale staramy się dalej:) ja już w cud nie wierzę czuje ze długo będę czekać na dzidzie...

Do góry