reklama
Madzia trzymaj się. Dacie sobie rade. I pamiętaj ze jeśli masz umowę o pracę to mimo wszystko należy Ci się macierzyński. Wiem ze to strasznie brzmi ale nieważne ile byłaś w ciazy masz prawo do urlopu. Tyle że l4 jest płatne 100% macierzyński jak wiadomo nie.
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Heej dziewczyny
Ja w pracy i mam troche dylemat bo od wczoraj pobolewa mnie brzuch jakbym dostala @ do @ jesio trzy dni i nie wiem czy zatestowac moze jutro czy nie .. ten bol nie trwa caly dzien tylko z 10min i spokoj i po jakims czasie znowu i cisza .. ale na prawde dziwne uczucie
Ja w pracy i mam troche dylemat bo od wczoraj pobolewa mnie brzuch jakbym dostala @ do @ jesio trzy dni i nie wiem czy zatestowac moze jutro czy nie .. ten bol nie trwa caly dzien tylko z 10min i spokoj i po jakims czasie znowu i cisza .. ale na prawde dziwne uczucie
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Masz racje Megi lepiej wyluzowac
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ja musze sie drzemnac po pracy .. Ł bedzie dopiero wiieczorem , pradu nie ma wiec nie ma co robic, ogladac wiec jak naajbardziej spaac
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Rany Madziolina nie mow, ze stracilas dzieciatko? Matko... Nie wiem czy mnie jeszcze pamietasz. Ale napisze Ci ze tez bylam lutowka. Tydz temu mialam zabieg. Kolejny... Serce mi peka. Teraz czeka nas masa badan. Nie odzywalam aie na lutowkach bo podswiadomie sie balam...
Bardzo mi przykro, wiem co czujesz...
Pozdrawiam Was dziewczyny!
Bardzo mi przykro, wiem co czujesz...
Pozdrawiam Was dziewczyny!
reklama
Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Lux bo nie pisalam. Balam się cieszyc.