reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Madzia napisze szczerze, jesli masz mozliwosc to idz do psychologa lub psychiatry, bo ja chcialam isc po stracie, a nie zrobilam tego i zaluje...duzo by mi to pomoglo

reklama
Madzia trzymaj się. Dacie sobie rade. I pamiętaj ze jeśli masz umowę o pracę to mimo wszystko należy Ci się macierzyński. Wiem ze to strasznie brzmi ale nieważne ile byłaś w ciazy masz prawo do urlopu. Tyle że l4 jest płatne 100% macierzyński jak wiadomo nie.

Heej dziewczyny ;)

Ja w pracy i mam troche dylemat bo od wczoraj pobolewa mnie brzuch jakbym dostala @ do @ jesio trzy dni i nie wiem czy zatestowac moze jutro czy nie .. ten bol nie trwa caly dzien tylko z 10min i spokoj i po jakims czasie znowu i cisza .. ale na prawde dziwne uczucie

Rany Madziolina nie mow, ze stracilas dzieciatko? Matko... Nie wiem czy mnie jeszcze pamietasz. Ale napisze Ci ze tez bylam lutowka. Tydz temu mialam zabieg. Kolejny... Serce mi peka. Teraz czeka nas masa badan. Nie odzywalam aie na lutowkach bo podswiadomie sie balam...
Bardzo mi przykro, wiem co czujesz...
Pozdrawiam Was dziewczyny!

reklama
Do góry