reklama
hej u nas wczoraj sie na wsi sie dzialo, komus z wioski obok uciekl ogromny pies, przypaletal sie tu kolo blokow i wszedl na klatke schodowa do bloku obok i zlapal na gardlo yorka od jednej baby, udalo im sie wyrwac tego yorka, ale jest pogryziony, potem ten duzy pies wybiegl i zlapal takiego malego pieska edzia i tak go gryzl, ze ludzie nie mieli szans go zabrac, tluszczkiem od miesa go bili, ale tamten walczyl, niewiadomo czy ten maly pies przezyje, bo ma gardlo uszkodzone i w ogole caly jest pozarty...suma sumarum pisk byl niesamowity, krzyki ludzi, placz dzieci i ktos wezwal policje nim ten pies pogryzl te male psy, bo biegal luzem, a to bydle duze i sie ludzie bali i doszli czyj to pies, psa zabrali, wlasciciel psa zarobil mega mandat, ale co sie dzialo to masakra
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Hej kobiety )
Wczorajsze popoludnie naa 10! Urodzinowy grill u znajomych udany myslalam ze mi brzuch ze smiechu peknie , super dawno sie tak nie bawilam ..ale tez dowiedzialam sie ze moj urlop moze byc zagrozony bo kolejna zaciazyla ..jest w 2msc ..fajnie ale jak dla mnie nie ..
A jaak na razie jestesmy po sniadanku, kawce i leniu****emy dalej w lozku )
Wczorajsze popoludnie naa 10! Urodzinowy grill u znajomych udany myslalam ze mi brzuch ze smiechu peknie , super dawno sie tak nie bawilam ..ale tez dowiedzialam sie ze moj urlop moze byc zagrozony bo kolejna zaciazyla ..jest w 2msc ..fajnie ale jak dla mnie nie ..
Hej kobiety )
chca Ci przeniesc urlop czy odwolac narazie?
reklama
Tyle szczescia
ale Ty bys ten pisk slyszala masakra