reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Slodyczy nie jadam jak juz to mam slabosc do lodow , chipsow nie jadam , ketchup ograniczylam do 0% .. wiec juz sama nie wiem najgorzej wysypuje mnie przed @ czyli teraz i jak baraszkujemy chyba za duzo zolnierzykow w organizmie tak na mnie dziala strasznie hyhy

hej u nas stosunkowo udana noc, dwa bzykanka zaliczone
p.gif.pagespeed.ce.1iqzvM-Dj6.gif
mialam se pospac do 9-tej, bo szlam spac okolo pierwszej, ale szwagierka zadzwonilla o 7-ej czy ja podwioze do pepco, musi dstarczyc klucze dziewczynom...ehh i mam po spaniu, obiadu nie robie jako tako, bo mam golabki a Tomek fasolke po bretonsku, pogoda beznadziejna, bo mega zimno i deszczowo

Gosik przykro mi :(

Madzia jak ty sie czujesz?

Ktora teraz bedzie miala termin?

Dziewczyny ja w okresie remontu i przeprowadzki wiec nie mam czasu pisac ale mysle o was i trzymam kciuki!

Megi szkoda, ze przyszla...
Cassiah fizycznie czuje sie nawet ok, nie moge dzwigac wiec z synem czasem mam problem, bo on nie rozumie, ale daje rade, a psychicznie to tragedii nie ma, bo dzieki synkowi nie zalamuje sie, ale poplakuje sobie :-( ale maz pow, ze bedziemy sie starac, wiec jak za 2 tyg pojde po wynik histop to zapytam kiedy usg zrobic, zeby spr czy sie wszystko oczyscilo i po @ bedziemy probowac. Na 12.08 zapisalam sie tez do psychiatry wiec pogadam i poprosze o zw.

reklama
Do góry