reklama
Cassiah
Fanka BB :)
Dzien dobry kobitki, juz prawie weekend Czwartek to maly piatek! Ja mam jutro termin malpy...tak sie bojeeee... strach mi na wc chodzic zeby tych plamien nie zobaczyc. Glupia ja Narazie tylko piersi bola po bokach i sa napeczniale. Wiec nic to nie znaczy Milego dnia!! :*
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Heej kobiety ja wstalam , zjadlam i chyba ide dalej spac boo ponuro , pochmurno , w nocy byla taka buurza ze nie moglam zasnac jak sie przebudzilam ..dawno takiej nie slyszalam uffff
Kasiu badz dobrej mysli ;*
Jaa powiedzialam ze to nasz msc i koniec no i jestem spokojniejsza i czuje ze bedzie dobrze
Kasiu badz dobrej mysli ;*
Jaa powiedzialam ze to nasz msc i koniec no i jestem spokojniejsza i czuje ze bedzie dobrze
Kasia nie stresuj się bo Cie oszuka @ ze jej nie ma przez nerwy a nie dlatego że zaciazylas spokój i uśmiech trzymam kciuki
Ja miałam okropna nocke, najpierw zasnąć nie moglam ciagle mialam wrażenie ze coś po mnie łazi oczywiście nic nie znaleźliśmy w pokoju, dopiero jak się przykrylam kołdra (zabójstwo w taka parnote) usnelam. Ale ok 2 obudziła mnie ogromną ilość śluzu... Normalnie był wszędzie nawet na udach. Zwykły przezroczysty śluz. Do tej pory taki mam tylko troszkę mniej. Co to może znaczyć? Miała któraś tak? Bez jakiejkolwiek ingerencji w tamtych okolicach
Ja miałam okropna nocke, najpierw zasnąć nie moglam ciagle mialam wrażenie ze coś po mnie łazi oczywiście nic nie znaleźliśmy w pokoju, dopiero jak się przykrylam kołdra (zabójstwo w taka parnote) usnelam. Ale ok 2 obudziła mnie ogromną ilość śluzu... Normalnie był wszędzie nawet na udach. Zwykły przezroczysty śluz. Do tej pory taki mam tylko troszkę mniej. Co to może znaczyć? Miała któraś tak? Bez jakiejkolwiek ingerencji w tamtych okolicach
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Pewnie zaciazylas albo organizm robi ci psikusa tym nakrecaniem ;>
No dzis to masakra. Eh niech się wyjaśnia bo to do dupy takie o zabawy. Najgorsze jest to ze przed @ nie ma takich konkretnych objawów które naprawdę wskazują na ciążę. I tak się domyślać czy to to czy to jednak milion innych rzeczy to sprawiło...
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ile jestes dni po owu?
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Wez w sobote siknij... jestem tez na blogu i sa tam tez starajace i jedna sikla 9dni po owu i wyszedl jej bladzioch choc ona zadnych objawow nie miala tylko troche plamila
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja tez jak mialam termin na pon to siknelam w czw rano i wyszedl bladzioch