reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Tak. Ominęłyście. Ewelinka miała dostać @, ale założę się i daję sobie rękę uciąć, że jej nie dostała... Bo słówkiem o tym nie pisnęła od wyjazdu nad jezioro z siostrą bodajże. Czyli jest w ciąży i już się wystarali :)
Zgadłam Ewelinko?

Cassiah, nawiedziła i to raczej oczywiste było... Ze mną chyba coś bardziej jest nie tak... Bo progesteron w tym cyklu urósł, więc wskazuje na to, że była owulacja. Szkoda gadać.
Myślę o tym, czy przerwy nie zrobić od tego wszystkiego...

Ostatnia edycja:
Mysia, tak mi przykro. Współczuję Ci. Bardzo. Nawet bardziej niż bardzo. Łączę się z Tobą w bólu i wspieram duchowo. Jedyne co mogę Ci powiedzieć to płacz. Płacz ile wlezie, bo to najbardziej pomaga. Tulę Cię, Kochana :*

Mysia, tak mi przykro. Współczuję Ci. Bardzo. Nawet bardziej niż bardzo. Łączę się z Tobą w bólu i wspieram duchowo. Jedyne co mogę Ci powiedzieć to płacz. Płacz ile wlezie, bo to najbardziej pomaga. Tulę Cię, Kochana :*

Jesteście wspaniałe! Pomyślmy może o jakimś weekendzie gdzie moglibyśmy chodź jakaś część z Was się spotkać w połowie polski na jakieś plotki czy coś ;)

Tak. Ominęłyście. Ewelinka miała dostać @, ale założę się i daję sobie rękę uciąć, że jej nie dostała... Bo słówkiem o tym nie pisnęła od wyjazdu nad jezioro z siostrą bodajże. Czyli jest w ciąży i już się wystarali :)
Zjadłam Ewelinko?

Cassiah, nawiedziła i to raczej oczywiste było... Ze mną chyba coś bardziej jest nie tak... Bo progesteron w tym cyklu urósł, więc wskazuje na to, że była owulacja. Szkoda gadać.
Myślę o tym, czy przerwy nie zrobić od tego wszystkiego...

mowisz, ze masz dosc?:no:

Mysia, ja jestem za! Bardzo chciałabym się z Wami zobaczyć, porozmawiać. Pośmiać i popłakać...

Lux, nie wiem już sama... Mam mętlik w głowie od kilku dni. Jestem zmęczona.

Chcialabym byc w ciazy kochane ale nie jestem .. @wlasnie sie skonczyla, zakupilam castangusa i rowniez mam dosyc , rowniez jestem zmeczona dlatego juz sie nie staramy tylko po prostu wszystko.oddaje w rece losu ..w taki upal to nawet sie baraszkowac nie chce wiec ;)))

Myysia boze kochanie tak mi przykro ;((((((

Ewelinko, Ty chyba żartujesz. To ja cały czas myślałam, że twoja @ nie przyszła i w ciąży jesteś... Ech :( Moja intuicja ostatnio daje d%$€...

reklama
Do góry