reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Tak. Ominęłyście. Ewelinka miała dostać @, ale założę się i daję sobie rękę uciąć, że jej nie dostała... Bo słówkiem o tym nie pisnęła od wyjazdu nad jezioro z siostrą bodajże. Czyli jest w ciąży i już się wystarali :)
Zgadłam Ewelinko?

Cassiah, nawiedziła i to raczej oczywiste było... Ze mną chyba coś bardziej jest nie tak... Bo progesteron w tym cyklu urósł, więc wskazuje na to, że była owulacja. Szkoda gadać.
Myślę o tym, czy przerwy nie zrobić od tego wszystkiego...

Ostatnia edycja:
Mysia, tak mi przykro. Współczuję Ci. Bardzo. Nawet bardziej niż bardzo. Łączę się z Tobą w bólu i wspieram duchowo. Jedyne co mogę Ci powiedzieć to płacz. Płacz ile wlezie, bo to najbardziej pomaga. Tulę Cię, Kochana :*

Mysia, tak mi przykro. Współczuję Ci. Bardzo. Nawet bardziej niż bardzo. Łączę się z Tobą w bólu i wspieram duchowo. Jedyne co mogę Ci powiedzieć to płacz. Płacz ile wlezie, bo to najbardziej pomaga. Tulę Cię, Kochana :*

Jesteście wspaniałe! Pomyślmy może o jakimś weekendzie gdzie moglibyśmy chodź jakaś część z Was się spotkać w połowie polski na jakieś plotki czy coś ;)

Tak. Ominęłyście. Ewelinka miała dostać @, ale założę się i daję sobie rękę uciąć, że jej nie dostała... Bo słówkiem o tym nie pisnęła od wyjazdu nad jezioro z siostrą bodajże. Czyli jest w ciąży i już się wystarali :)
Zjadłam Ewelinko?

Cassiah, nawiedziła i to raczej oczywiste było... Ze mną chyba coś bardziej jest nie tak... Bo progesteron w tym cyklu urósł, więc wskazuje na to, że była owulacja. Szkoda gadać.
Myślę o tym, czy przerwy nie zrobić od tego wszystkiego...

mowisz, ze masz dosc?:no:

Mysia, ja jestem za! Bardzo chciałabym się z Wami zobaczyć, porozmawiać. Pośmiać i popłakać...

Lux, nie wiem już sama... Mam mętlik w głowie od kilku dni. Jestem zmęczona.

Chcialabym byc w ciazy kochane ale nie jestem .. @wlasnie sie skonczyla, zakupilam castangusa i rowniez mam dosyc , rowniez jestem zmeczona dlatego juz sie nie staramy tylko po prostu wszystko.oddaje w rece losu ..w taki upal to nawet sie baraszkowac nie chce wiec ;)))

Myysia boze kochanie tak mi przykro ;((((((

Ewelinko, Ty chyba żartujesz. To ja cały czas myślałam, że twoja @ nie przyszła i w ciąży jesteś... Ech :( Moja intuicja ostatnio daje d%$€...

reklama
Do góry