reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Dziewczyny nie działało mi forum! Na telefonie :( A Wam? Nic nie widziałam od kilku dni... Dopiero teraz moge widziec i pisac przez komputer... :(

Ewelinka nie smutaj, to jeszcze nic nie znaczy! Ja trzymam za ciebie mocno kciuki i myślę o tobie! Oby ten ósmy cs kolejny raz wam przyniosł szczeście!

Cherlize jestes ewidentnie w ciąży, świętuj! :) Szczególnie po 6 latach, o matko współczuje :( Ale najważniejsze ze sie udało! A miałas jakąś diagnozę, ze tak długo?

Ewmi sprawdź na googlach i pisz czy dobrze wszystko.

Madziu, jak się czujesz, czujesz coś tą ciążę w ogóle?

Wredzia to super, że jedziecie na urlop, napewno wrócicie we trójkę :) Tzn we czwórkę :)

Ewmi ja tez kocham Ustke, jeździąłm tam na wakacje wiele razy z rzędu, znam jak wlasną kieszen, niesamowity klimat.

Cassiah, z tego co wyczytałam to mam za wysokie TSH (to wiedziałam sama) i złe proporcje między fT3 i fT4. Nie wiem jeszcze co z aTPO i aTG. Nie mogę znaleźć nic. Generalnie muszę poszukać endokrynologa... Fuck...

Ja też Ustkę znam jak własną kieszeń... I bardzo za nią tęsknie, bo nie byłam tam od 8 lat...

A wg tych norm co masz na tym wydruku to jak to wyglada?

Tsh mozna szybko wyrownac. Oprocz lekow jest tez wazna dieta ale to pewnie wiesz :)

Ja tez nie bylam z 7 lat w Ustce :( Czasami na kamerce ogladam :)

Na wydruku są tylko wyniki i normy. Resztę doczytałam. I najgorsze jest to, że normy staraczkowe są inne niż normalne... Wiem, że lekarze, jak wynik mieści się w normach laboratoryjnych, to nic nie robią. Moja sis długo szukała endokrynologa... Postaram się dostać tu u mnie w mieście do endokrynologa.
Dietą leczę IO i PCOs. A tarczycowa dieta, to jaka?

reklama
EwMi moja córka w sierpniu skończy 2 latka. Kocham ją nad życie ale bardzo chcemy z mężem mieć trójkę... oboje mamy po dwoje rodzeństwa i jakoś tak fajnie... Ja niestety na hormanach za bardzo się nie znam więc nie pomogę :(

Cherlize ja bym pędziła na betę jutro :) Czasem tak jest że różne testy mogą mieć różne stężenie, np 25 i 20 a to już na testach będzie widać. Nie trać nadziei i idź na badani krwi :)

Ja 21 jadę na wymarzone wakacje nad morze i już nie mogę się doczekać. Odliczamy dni :)
A co do imion to dla dziewczynek mam kilka a dla chłopca nic, wniosek taki że jak coś to musi być druga dziewczyna :D

Do góry