reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
To tak jak napisalysmy idz jutro na bete, nie musisz na czczo i powtorz po 48 godz
madziolina_p
Ja nie wiem :-(
Cassiah
Dziewczyny nie działało mi forum! Na telefonie A Wam? Nic nie widziałam od kilku dni... Dopiero teraz moge widziec i pisac przez komputer...
Ewelinka nie smutaj, to jeszcze nic nie znaczy! Ja trzymam za ciebie mocno kciuki i myślę o tobie! Oby ten ósmy cs kolejny raz wam przyniosł szczeście!
Cherlize jestes ewidentnie w ciąży, świętuj! Szczególnie po 6 latach, o matko współczuje Ale najważniejsze ze sie udało! A miałas jakąś diagnozę, ze tak długo?
Ewmi sprawdź na googlach i pisz czy dobrze wszystko.
Madziu, jak się czujesz, czujesz coś tą ciążę w ogóle?
Wredzia to super, że jedziecie na urlop, napewno wrócicie we trójkę Tzn we czwórkę
Ewmi ja tez kocham Ustke, jeździąłm tam na wakacje wiele razy z rzędu, znam jak wlasną kieszen, niesamowity klimat.
Ewelinka nie smutaj, to jeszcze nic nie znaczy! Ja trzymam za ciebie mocno kciuki i myślę o tobie! Oby ten ósmy cs kolejny raz wam przyniosł szczeście!
Cherlize jestes ewidentnie w ciąży, świętuj! Szczególnie po 6 latach, o matko współczuje Ale najważniejsze ze sie udało! A miałas jakąś diagnozę, ze tak długo?
Ewmi sprawdź na googlach i pisz czy dobrze wszystko.
Madziu, jak się czujesz, czujesz coś tą ciążę w ogóle?
Wredzia to super, że jedziecie na urlop, napewno wrócicie we trójkę Tzn we czwórkę
Ewmi ja tez kocham Ustke, jeździąłm tam na wakacje wiele razy z rzędu, znam jak wlasną kieszen, niesamowity klimat.
Cassiah, z tego co wyczytałam to mam za wysokie TSH (to wiedziałam sama) i złe proporcje między fT3 i fT4. Nie wiem jeszcze co z aTPO i aTG. Nie mogę znaleźć nic. Generalnie muszę poszukać endokrynologa... Fuck...
Ja też Ustkę znam jak własną kieszeń... I bardzo za nią tęsknie, bo nie byłam tam od 8 lat...
Ja też Ustkę znam jak własną kieszeń... I bardzo za nią tęsknie, bo nie byłam tam od 8 lat...
madziolina_p
Kasia czy czuje? Piersi bola przy dotyku, slaba ogolnie jestem i czasem brzuch jak na @ . Nic wiecej. Jutro wynik bety
Na wydruku są tylko wyniki i normy. Resztę doczytałam. I najgorsze jest to, że normy staraczkowe są inne niż normalne... Wiem, że lekarze, jak wynik mieści się w normach laboratoryjnych, to nic nie robią. Moja sis długo szukała endokrynologa... Postaram się dostać tu u mnie w mieście do endokrynologa.
Dietą leczę IO i PCOs. A tarczycowa dieta, to jaka?
Dietą leczę IO i PCOs. A tarczycowa dieta, to jaka?
reklama
Cupcake88
Zaciekawiona BB
EwMi moja córka w sierpniu skończy 2 latka. Kocham ją nad życie ale bardzo chcemy z mężem mieć trójkę... oboje mamy po dwoje rodzeństwa i jakoś tak fajnie... Ja niestety na hormanach za bardzo się nie znam więc nie pomogę
Cherlize ja bym pędziła na betę jutro Czasem tak jest że różne testy mogą mieć różne stężenie, np 25 i 20 a to już na testach będzie widać. Nie trać nadziei i idź na badani krwi
Ja 21 jadę na wymarzone wakacje nad morze i już nie mogę się doczekać. Odliczamy dni
A co do imion to dla dziewczynek mam kilka a dla chłopca nic, wniosek taki że jak coś to musi być druga dziewczyna
Cherlize ja bym pędziła na betę jutro Czasem tak jest że różne testy mogą mieć różne stężenie, np 25 i 20 a to już na testach będzie widać. Nie trać nadziei i idź na badani krwi
Ja 21 jadę na wymarzone wakacje nad morze i już nie mogę się doczekać. Odliczamy dni
A co do imion to dla dziewczynek mam kilka a dla chłopca nic, wniosek taki że jak coś to musi być druga dziewczyna