reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Dziewczyny nie działało mi forum! Na telefonie :( A Wam? Nic nie widziałam od kilku dni... Dopiero teraz moge widziec i pisac przez komputer... :(

Ewelinka nie smutaj, to jeszcze nic nie znaczy! Ja trzymam za ciebie mocno kciuki i myślę o tobie! Oby ten ósmy cs kolejny raz wam przyniosł szczeście!

Cherlize jestes ewidentnie w ciąży, świętuj! :) Szczególnie po 6 latach, o matko współczuje :( Ale najważniejsze ze sie udało! A miałas jakąś diagnozę, ze tak długo?

Ewmi sprawdź na googlach i pisz czy dobrze wszystko.

Madziu, jak się czujesz, czujesz coś tą ciążę w ogóle?

Wredzia to super, że jedziecie na urlop, napewno wrócicie we trójkę :) Tzn we czwórkę :)

Ewmi ja tez kocham Ustke, jeździąłm tam na wakacje wiele razy z rzędu, znam jak wlasną kieszen, niesamowity klimat.

Cassiah, z tego co wyczytałam to mam za wysokie TSH (to wiedziałam sama) i złe proporcje między fT3 i fT4. Nie wiem jeszcze co z aTPO i aTG. Nie mogę znaleźć nic. Generalnie muszę poszukać endokrynologa... Fuck...

Ja też Ustkę znam jak własną kieszeń... I bardzo za nią tęsknie, bo nie byłam tam od 8 lat...

A wg tych norm co masz na tym wydruku to jak to wyglada?

Tsh mozna szybko wyrownac. Oprocz lekow jest tez wazna dieta ale to pewnie wiesz :)

Ja tez nie bylam z 7 lat w Ustce :( Czasami na kamerce ogladam :)

Na wydruku są tylko wyniki i normy. Resztę doczytałam. I najgorsze jest to, że normy staraczkowe są inne niż normalne... Wiem, że lekarze, jak wynik mieści się w normach laboratoryjnych, to nic nie robią. Moja sis długo szukała endokrynologa... Postaram się dostać tu u mnie w mieście do endokrynologa.
Dietą leczę IO i PCOs. A tarczycowa dieta, to jaka?

reklama
EwMi moja córka w sierpniu skończy 2 latka. Kocham ją nad życie ale bardzo chcemy z mężem mieć trójkę... oboje mamy po dwoje rodzeństwa i jakoś tak fajnie... Ja niestety na hormanach za bardzo się nie znam więc nie pomogę :(

Cherlize ja bym pędziła na betę jutro :) Czasem tak jest że różne testy mogą mieć różne stężenie, np 25 i 20 a to już na testach będzie widać. Nie trać nadziei i idź na badani krwi :)

Ja 21 jadę na wymarzone wakacje nad morze i już nie mogę się doczekać. Odliczamy dni :)
A co do imion to dla dziewczynek mam kilka a dla chłopca nic, wniosek taki że jak coś to musi być druga dziewczyna :D

Do góry