reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Cupcake, fajnie, że masz już pociechę. I na pewno się uda, skoro jedno już jest na świecie. W jakim wieku jest Twoje dziecię? Trzymam kciuki, byś szybko zobaczyła pozytywny test :)
I nie przejmuj się, że mąż Cię skrzyczał. On może też to przeżywa i boi się zapeszyć?

Madzia, i jak badania? Dałaś radę wytrzymać?

Ewelinko, Ty masz dobre podejście, ciąża Cię zaskoczy szybciej niż myślisz. Szkoda, że nie tym razem. Ale skoro nie teraz, to może za miesiąc. Będę trzymać kciuki, bo mam przeczucie, że Ty już niedługo tu nie będziesz pasować :p :*

Ja dzisiaj robiłam badania tarczycowe. Dzisiaj i jutro będą wyniki. Czy któraś zna się na hormonach tarczycowych? Będę potrzebowała pomocy przy interpretacji :)

reklama
Hej Dziewczynki. Ewmi ja tez mam wyniki zrobione robilam tsh, ft3, ft4 i antyTPO ale idę z nimi do lekarza. Czytałam co nie co na forach ale wole zapytać specjalistę. Ewelinka szkoda ze jedna kreska ale dopóki nie ma okresu jest iskierka nadziei. U mnie okres sie konczy juz. Aaaa i wiecie co? Dostalam tydzień urlopu!!!! W połowie czerwca i jedziemy do ślicznego pensjonatu blisko ustki :D i to w moje dni płodne :D będzie się działooooo ;) super bo ladny pensjonat z akceptacja Piesa :) pierwszy raz będzie hasał nad morzem. Cieszę się.

Wredotko, zazdroszczę wyjazdu nad morze. I to z psem (podasz nazwę pensjonatu?)... Ustka to moje wakacje we wczesnym dzieciństwie. Wiele wspomnień mam :)

Jak będziesz u lekarza to zapytaj się jakie powinny być normy dla starających się. Ja oprócz tsh, ft3, ft4, antyTPO, zrobiłam tez antyTG, czyli tzw pakiet tarczycowy rozszerzony. Moja sis i mama mają problemy z tarczycą. Obie są na eutyroxie cały czas. A tarczycy nie badałam gruntownie od kilku lat. Na jesieni jedynie tsh, ale już nawet nie pamiętam wyniku czy był w normie normalnej czy w normie dla staraczek.

Z tym wybieraniem imion to np u mnie się co jakiś czas zmienia. Dziś koleżanka pyta jakie mi się podobają a ja :O w sumie to nie wiem. Trochę naprawdę odpuściłam staranka, profilaktycznie co drugi dzień i bez sprawdzania czy są płodne czy nie.
Miałam okropny dzień w pracy i chodzę nakręcona jak turbina ;) Zabieram się za decoupage,żeby się jakoś odstresować a potem na 25 min na stepperka. Też wam pomaga na stresy ruch? :)

PaniAg, u nas imiona w sumie zostały wybrane. Mąż się uparł na konkretne, ale mnie też się podobają, więc jest zgoda. Są wybrane po 2 opcje. I teraz kwestia tego, które nadamy na pierwsze, a które na drugie. O ile nadamy drugie...
Fajnie, że odpuściliście. My też już dawno. A na odstresowanie wczoraj wybraliśmy się na wycieczkę ze znajomymi i... zgubiliśmy się w lesie :D Przeszliśmy nadprogramowe 10km :) Łącznie pewnie coś koło 15-16km. Ale warto było :) Odstresowanie na maxa :D Spaliśmy dzisiaj jak niemowlęta :)

reklama
Do góry