reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Z tym implantacyjnym to częsot występuje właśnie tuż przed planowaną miesiączką i bywa bardzo bolesne. Także czasem można pomylić miesiączkę z implantacją :tak:

No jasne. Zalezy od doswiadczenia. W sumie to ja nie mam zadnego bo do mojej chodze od 12 r.z :)

Cupcake przykro mi z powodu mamy, to straszne w tak mlodym wieku stracic rodzica.

Dziękuję. Niestety, dostałam kilka porządnych kopniaków od życia ale co zrobić, trzeba wstać i iść dalej. Mam dla kogo żyć :)

Ja chyba lada dzień będę miała owulację, dzisiaj już zaczęło mnie ciągnąć podbrzusze z prawej strony.

Cupcake to dzialajcie juz! :) Mnie tez pobolewa podbrzusze jak mam owu i jest to zazwyczaj tak przedostatni dzien najlepszego sluzu, a nastepnego dnia powoli zaczyna sie bialy sluz i sutki bola kilka dni :) Heh niesanowite jak to czlowiek poznaje siebie przez te staranka :) Kiedys to tylko wiedzialam kiedy ogolnie mam plodne dni bo musialam wkladki co godz zmieniac i tyle co wiedzialam o cyklu :p

reklama
Do góry