reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Luxi, ja na prawdę przyzwyczaiłam się, że muszę włożyć więcej wysiłku w osiągnięcie celu. Dlatego nauczyłam się doczekać dlaczego coś nie idzie, jak trzeba. Normalnie schudłam łatwo na początku... Potrafiłam 30kg w 3m-ce zrzucić. Ale teraz... Masakra. I nie jest to normalne. Dlatego robię komplet tarczycowy.

W dodatku metforminę przecież biorę i powinno samo spaść. Przy normalnym jedzeniu nagle w ciagu max miesiąca utyłam 10kg. Dlatego chciałam je zrzucić. Myślałam, wmawiałam sobie, że coś inaczej jadłam... Ale jadłam tak, jak wcześniej. Po ograniczeniu wszystkiego tuczącego (kotlet w panierce, ziemniaki, makarony, posłodzona herbata raz na kilka dni) nic nie spadło. Pptem wykluczyłam węglowodany. Też nic. Teraz wszystko co ma wysokie IG plus cały gluten, cukier całkowicie (w tym fruktoza) i wszystko mleko-pochodne... I tylko -3kg. Żenada...

W dodatku metforminę przecież biorę i powinno samo spaść. Przy normalnym jedzeniu nagle w ciagu max miesiąca utyłam 10kg. Dlatego chciałam je zrzucić. Myślałam, wmawiałam sobie, że coś inaczej jadłam... Ale jadłam tak, jak wcześniej. Po ograniczeniu wszystkiego tuczącego (kotlet w panierce, ziemniaki, makarony, posłodzona herbata raz na kilka dni) nic nie spadło. Pptem wykluczyłam węglowodany. Też nic. Teraz wszystko co ma wysokie IG plus cały gluten, cukier i wszystko mleko-pochodne... I tylko -3kg. Żenada...
powinno i wlasnie to dziwne jest, ze cos w organizmie to blokuje

Ok, ja też widzę wolniejszy spadek... Ale spadek. A nie coś takiego... W sumie brak spadku tak rygorystycznej diecie.
Zrobię badania i będę myśleć co dalej... Jak wyjdzie coś źle, to będę wiedzieć, czemu. A jak będą ok to będę szukać dalej...

hmm ja gdy mialam problemy ze spadkiem wagi to czekalam i dalej waga potem spadala, ale u Cb to chyba cos gdzies jest nie tak, no kurcze tylkoco???

reklama
No na pewno coś nie tak. I właśnie zamierzam dojść co jest nie tak...
No nic, lecę spać. Dobrej nocki, Laski ;) :*

Do góry