reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Luxi, ja na prawdę przyzwyczaiłam się, że muszę włożyć więcej wysiłku w osiągnięcie celu. Dlatego nauczyłam się doczekać dlaczego coś nie idzie, jak trzeba. Normalnie schudłam łatwo na początku... Potrafiłam 30kg w 3m-ce zrzucić. Ale teraz... Masakra. I nie jest to normalne. Dlatego robię komplet tarczycowy.

W dodatku metforminę przecież biorę i powinno samo spaść. Przy normalnym jedzeniu nagle w ciagu max miesiąca utyłam 10kg. Dlatego chciałam je zrzucić. Myślałam, wmawiałam sobie, że coś inaczej jadłam... Ale jadłam tak, jak wcześniej. Po ograniczeniu wszystkiego tuczącego (kotlet w panierce, ziemniaki, makarony, posłodzona herbata raz na kilka dni) nic nie spadło. Pptem wykluczyłam węglowodany. Też nic. Teraz wszystko co ma wysokie IG plus cały gluten, cukier całkowicie (w tym fruktoza) i wszystko mleko-pochodne... I tylko -3kg. Żenada...

W dodatku metforminę przecież biorę i powinno samo spaść. Przy normalnym jedzeniu nagle w ciagu max miesiąca utyłam 10kg. Dlatego chciałam je zrzucić. Myślałam, wmawiałam sobie, że coś inaczej jadłam... Ale jadłam tak, jak wcześniej. Po ograniczeniu wszystkiego tuczącego (kotlet w panierce, ziemniaki, makarony, posłodzona herbata raz na kilka dni) nic nie spadło. Pptem wykluczyłam węglowodany. Też nic. Teraz wszystko co ma wysokie IG plus cały gluten, cukier i wszystko mleko-pochodne... I tylko -3kg. Żenada...
powinno i wlasnie to dziwne jest, ze cos w organizmie to blokuje

Ok, ja też widzę wolniejszy spadek... Ale spadek. A nie coś takiego... W sumie brak spadku tak rygorystycznej diecie.
Zrobię badania i będę myśleć co dalej... Jak wyjdzie coś źle, to będę wiedzieć, czemu. A jak będą ok to będę szukać dalej...

hmm ja gdy mialam problemy ze spadkiem wagi to czekalam i dalej waga potem spadala, ale u Cb to chyba cos gdzies jest nie tak, no kurcze tylkoco???

reklama
No na pewno coś nie tak. I właśnie zamierzam dojść co jest nie tak...
No nic, lecę spać. Dobrej nocki, Laski ;) :*

Do góry