reklama
Lux, ja też nie rozumiem i nie zrozumiem. Albo od razu chcą się leczyć. Ja mam prawo od razu żądać leczenia. Bo diagnozę mam od 15 r.ż. z ktorej wynika jasno, że mam z deka przesrane... Ale te głupie cipy to od razu stymulować się chcą, albo najlepiej in vitro. Bo to modne... Nosz kurna! W łeb kulkę i wyeliminować głupotę z tego świata...
Lux, ja też nie rozumiem i nie zrozumiem. Albo od razu chcą się leczyć. Ja mam prawo od razu żądać leczenia. Bo diagnozę mam od 15 r.ż. z ktorej wynika jasno, że mam z deka przesrane... Ale te głupie cipy to od razu stymulować się chcą, albo najlepiej in vitro. Bo to modne... Nosz kurna! W łeb kulkę i wyeliminować głupotę z tego świata...
albo uwazaja, ze po dwoch cyklach one MUSZA byc juz w ciazy
madziolina_p
Fanka BB :)
Latwo powiedziec PaniAg, ze sie nie bedziesz przejmowac.
Oby jednak malpa nie przyszla!
A dziewczyny, czy tempka ciala wzrasta tylko mierzac w pochwie, czy ogolna temp wzrasta?
Oby jednak malpa nie przyszla!
A dziewczyny, czy tempka ciala wzrasta tylko mierzac w pochwie, czy ogolna temp wzrasta?
Madzia ja slyszalam że oby nie mierzyć pod pachą. Najlepiej w pochwie albo w ustach. Zawsze rano. I że trzeba robić to systematycznie każdego dnia zaraz po okresie. Że inaczej nie ma sensu. Sama nie mierzę. Więc nie mam doświadczenia.
reklama