Witam dziewuszki!! Ahh ja tez nie mam na nic czasu, rozchwytywana jestem w tej Polsce heheh Nie mozna wstawic statusa na fejsa ze sie przyjezdza bo dobijaja sie argumentami-"ze mna sie nie napijesz??' No i wez sie nie spotkaj
Poza tym juz doszlam do siebie po tym zebie, ale wciaz nie jem prawa strona co jest na maksa upierdliwe... Kurde, od 5 lar rosnie ci zab, ktory przebija sie co jakis czas i meczy bolem z tydzien a potem i tak tak sie go pozbywasz bo jest bezuzyteczny! Wtf!
Gosik ja sie widzialam niedawno z kuzynka ktora poronila (a wlasciwie miala jakies puste jajeczko) i miala lyzeczkowanie nawet i ona od razu zaczela sie starac i za 2 mies zaskoczyla i teraz mam zdrowego rocznego synka
Wredotka u mnie tez przyjaciolka zaciazyla ale dop po roku staran
Ciesze sie ale slabe te statystyki ostatnimi czasy... Z kim nie gadam to mowi ze zaciazyl po ok roku INTENSYWNYCH staran mimo ze bili zdrowi...ehh
A slyszeliscie o tej babie co w wieku 65 zazyczyla sobie invitro i teraz jest z 4raczkami w ciazy??? Mimo ze ma juz 13 dzieci!! Co za psychol... A my chociaz jedno bysmy chcialy a tu nic
W ogole to mam dni plodne i piekny sluz a nie bralam w tym mies wiesiolka wiec w sumie to juz nie wiem czy to nie byl przypadek ze mi sie tak poprawil razem z braniem wiesiolka w zeszlym mies. :/ Mozliwe ze to tylko placebo.
Lux oby to dobrze wrozylo!! Kciukasy! :*
Sciskam was laski !! <3