reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Gadalam z lekarzem i po tak wczesnym poronieniu gdy sama się oczyścilam nie mam żadnych boli itp to nie ma co czekać np 3 czy nawet 6mc i powiedział ze po poronieniu łatwo zajsc w ciążę a organizm nie lubi takich hustawek i radził poczekać jeden cykl żeby się uspokoił i zaczelo ładnie pracować wszystko. Ale jak zajde wcześniej to nie będzie krzyczał ;) tylko mam od razu po teście przyjść do niego bez bety bez niczego jak tylko zobaczę znow dwie kreski :)
Mysia przykro mi wiem co czujesz ale damy rade. Organizm wie co robi:) ja za tydzień idę do rodzinnego niech mi daje skierowanie na morfologie jaka tylko może i na mocz :) trzeba na wiosnę się przebadać profilaktycznie :)

Jak juz się chwalicie zdjęciami to i ja :) oczywiście z misiem Nadia:)

Załączniki

• 1429004615486.jpg
    1429004615486.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 60
Gosik pasuje Ci ;) a ja się dowiedziałam ze kolejna znajoma w ciąży... Ech wszyscy tylko nie ja... Ja przez weekend musialam złapać troche oddechu od wszystkiego. Męża nie bylo to w piatek pól nocy z przyjaciółkami przesiedziałam, w sobotę tez caly dzień z Przyjaciółka i jej Synkiem i tak zleciało. Teraz w pracy wycisk :/ mnie tak bola piersi ze szok. Dwa okresy byly bezbolesne to teraz jak da mi wycisk... śpię w staniku taki bol :'(

Witam dziewuszki!! Ahh ja tez nie mam na nic czasu, rozchwytywana jestem w tej Polsce heheh Nie mozna wstawic statusa na fejsa ze sie przyjezdza bo dobijaja sie argumentami-"ze mna sie nie napijesz??' No i wez sie nie spotkaj ;) Poza tym juz doszlam do siebie po tym zebie, ale wciaz nie jem prawa strona co jest na maksa upierdliwe... Kurde, od 5 lar rosnie ci zab, ktory przebija sie co jakis czas i meczy bolem z tydzien a potem i tak tak sie go pozbywasz bo jest bezuzyteczny! Wtf! :D

Gosik ja sie widzialam niedawno z kuzynka ktora poronila (a wlasciwie miala jakies puste jajeczko) i miala lyzeczkowanie nawet i ona od razu zaczela sie starac i za 2 mies zaskoczyla i teraz mam zdrowego rocznego synka :)

Wredotka u mnie tez przyjaciolka zaciazyla ale dop po roku staran :( Ciesze sie ale slabe te statystyki ostatnimi czasy... Z kim nie gadam to mowi ze zaciazyl po ok roku INTENSYWNYCH staran mimo ze bili zdrowi...ehh

A slyszeliscie o tej babie co w wieku 65 zazyczyla sobie invitro i teraz jest z 4raczkami w ciazy??? Mimo ze ma juz 13 dzieci!! Co za psychol... A my chociaz jedno bysmy chcialy a tu nic :(

W ogole to mam dni plodne i piekny sluz a nie bralam w tym mies wiesiolka wiec w sumie to juz nie wiem czy to nie byl przypadek ze mi sie tak poprawil razem z braniem wiesiolka w zeszlym mies. :/ Mozliwe ze to tylko placebo.

Lux oby to dobrze wrozylo!! Kciukasy! :*

Sciskam was laski !! <3

Madziu na okres, tak mysle :( @ po niedzieli jakos powinnam mieć. Tak jak początkowo liczyłam na 20 to wg owulacyjnych testów 21-22. Jak lekarz powiedzial ze nie bylo owu jak pokazywał testy to myślę ze w ogóle nie bylo. Zresztą za nalo go wypytałam, zawsze jestem taka skrępowana u ginekologa ze dostaje zaćmienia :p chyba czas się z nimi oswoić ;)

reklama
Do góry