reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Nie mam czasu , wiec napisze tylko, ze test owu piekne dwie krechy!!! Ach!!!
madziolina_p
Dziewczymy witam Was i mam mega glupie pytanie...
Wczoraj, a raczej dzisiaj rano po imprezce sie kochalismy i moj doszedl twierdzi ze 2 razy a ja sluchajcie nie mialam mokro... Tzn jego smermy nie czulam, to chyba niemozliwe, co?...
Wczoraj, a raczej dzisiaj rano po imprezce sie kochalismy i moj doszedl twierdzi ze 2 razy a ja sluchajcie nie mialam mokro... Tzn jego smermy nie czulam, to chyba niemozliwe, co?...
madziolina_p
Dziewczyny jak sie wkur... Nie czaje... Rano robilam ten test owu, o ktorym Wam pisalam i wyszedl piekny, a teraz robilam drugiej firmy i negatyw... Od razu uprzedze, ze nie pilam duzo itp... Piersi zaczynaja bolec wiec pewnie zaczyna sie druga faza cyklu...
Gosik93
Hej dziewczyny. Nie pisałam bo byłam nie do życia. Dysk mi wypadł i chyba gorzej być nie może... Powoli zaczynam się ruszać. I czekam na @ mam nadzieje ze w tym miesiącu się już pokaże no bo ile można czekać. Zastanawiam się czy nie zrobic sobie jednego cyklu przerwy żeby wszystko się uspokoiło. Ale póki co czekam z niecierpliwością na ten okres bo od spadku bety minęło ponad 2tyg a od konca krwawienia tydzień równo mija.
madziolina_p
Oby Gosik szybko przyszedl okres! Ja tam slyszalam, ze niby powinno sie 3 m-ce przerwy zrobic, ale duzo dziewczyn zaszlo odrazu w nastepnym m-cu po poronieniu. Ja bym dzialala
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Czeeeść kobiety !
a tuutaj co tak się cicho zroobiłoo ? pewnie poniosła piękna pogoda w weekend ) my zdecydowanie mieliśmy go tylko dla siebie )
ogólnie wszystko dobrzeee ,pracaa , doomek no i taak zleci miesiąc czekam na weekend majowy i będziemy się bawić na roczku )
Lux może to dobry znak tego "nie do życia" ))
a tuutaj co tak się cicho zroobiłoo ? pewnie poniosła piękna pogoda w weekend ) my zdecydowanie mieliśmy go tylko dla siebie )
ogólnie wszystko dobrzeee ,pracaa , doomek no i taak zleci miesiąc czekam na weekend majowy i będziemy się bawić na roczku )
Lux może to dobry znak tego "nie do życia" ))
Ostatnia edycja:
reklama
M
Mysia618
Gość
Hej hej dziewczyny! !! Lux a moze to dobry objaw.?
Gosik dzialajcie ja w domku na l 4 od 10.10.14 i takie nudy ;P cos mi tablet szwankuje wrr... ja sie podnioslam po ostatnim wydarzeniu i staramy sie dalej, doszlismy do wniosku ze nic nie dzieje w bez przyczyny i widocznie tak mialo byc kobietki jestesmy twarde nie ,,miętkie,, Pamietajmy!!
Gosik dzialajcie ja w domku na l 4 od 10.10.14 i takie nudy ;P cos mi tablet szwankuje wrr... ja sie podnioslam po ostatnim wydarzeniu i staramy sie dalej, doszlismy do wniosku ze nic nie dzieje w bez przyczyny i widocznie tak mialo byc kobietki jestesmy twarde nie ,,miętkie,, Pamietajmy!!