reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Czesc dziewczynki kochane!! Witam Was poswiatecznie. Ja dopiero zasiadlam do neta. Ale zimnica w tej Polsce brrr :D Przykro mi z ppwodu @ ktore do was poprzychodzily :( Ale za to jakie piekne jestescie wszystkie! :D Ewelinka juz was widze oczami wyobrazni z dzieciatkiem, juz niedlugo!! :) :*

A ja wczoraj bylam u ginki. Nie chciala mnie wyslac na te progesterony i inne bo powiedziala ze jestem zdrowa jak ryba i nie ma potrzeby. Pocieszajace :) Powiedziala ze napewno wkrotce zajde ale zebym sie nie martwila bo moge do 12 cykli sie starac i to wciaz nie powod do zmartwien.

W ogole smiala sie z tego wiesiolka ze gadaja ze nie mozna go brac po owu. Mowi ze to kompletna bzdura i smialo mozna brac caly cykl :)

Jak ja juz nie moge sie doczeac maja i staranek!!

A dzis mi sie snil Ben Affleck ze do mnie zarywal i sie calowalismy i w ogole mmm po takim snie napewno dzien bedzie wspanialy!! :D Tego i Wam zycze :* Buziole

hahaha doobry sen :D
Kasiu jak dobrze że jesteś ! :))) no to łykamy wiesiołka przez cały miesiąąc :D :D a przerwy nie trzeba sobie żadnej zrobić ? :))
no bo łykanie tyle tabsów ciągle też chyba działa źle na wątrobę ? co myślicie ? :)
mi został jeszcze jeden listek więc będę musiała znowu zakupić bo co to 60tabletek gdy trzeba tyle ich łykać :D
suuper że jesteś zdrowa jak rybka pewnie każda z nas jest zdrowa jak rybcia tylko tak bardzo pragniemy że dzieje się tak jak się dzieje :))

Ale Wy ladne jestescie! To ja wrzucam ze swiat

Załączniki

• 1428486531980.jpg
    1428486531980.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 36
Aaaale faaaajni!! Piekna rodzinka Madzia :) A maly cukiereczek <3

Ewelinka no mi powiedziala ze nalezy go brac 3 miesiace a potem miesiac przerwy itd. Ogolnie wiesiolek jest dobry na WSZYSTKO powiedziala mi. I napewno nie zaszkodzi bo to ziolowe :)

Ooooj jaka śliczna rodzinka Madziu ! zazdraszczam ! ;*

aha dobrze wiedzieć Kasiu nasza wiedzo ! hi hi ;* czyli to mój drugi miesiąc jeszcze jeden i przerwaa i od nowaa łeee pchiii pikuś :))))

reklama
A ja dziewczyny stwierdzilam, ze jeszcze w tym m-cu polece na testach owu. Kupilam innej firmy i sprawdzam od wczoraj. Wczoraj cien cienia, ale owu ma byc ok 11-go ale chce sprawdzac 

Do góry