reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Czesc dziewczynki kochane!! Witam Was poswiatecznie. Ja dopiero zasiadlam do neta. Ale zimnica w tej Polsce brrr :D Przykro mi z ppwodu @ ktore do was poprzychodzily :( Ale za to jakie piekne jestescie wszystkie! :D Ewelinka juz was widze oczami wyobrazni z dzieciatkiem, juz niedlugo!! :) :*

A ja wczoraj bylam u ginki. Nie chciala mnie wyslac na te progesterony i inne bo powiedziala ze jestem zdrowa jak ryba i nie ma potrzeby. Pocieszajace :) Powiedziala ze napewno wkrotce zajde ale zebym sie nie martwila bo moge do 12 cykli sie starac i to wciaz nie powod do zmartwien.

W ogole smiala sie z tego wiesiolka ze gadaja ze nie mozna go brac po owu. Mowi ze to kompletna bzdura i smialo mozna brac caly cykl :)

Jak ja juz nie moge sie doczeac maja i staranek!!

A dzis mi sie snil Ben Affleck ze do mnie zarywal i sie calowalismy i w ogole mmm po takim snie napewno dzien bedzie wspanialy!! :D Tego i Wam zycze :* Buziole

hahaha doobry sen :D
Kasiu jak dobrze że jesteś ! :))) no to łykamy wiesiołka przez cały miesiąąc :D :D a przerwy nie trzeba sobie żadnej zrobić ? :))
no bo łykanie tyle tabsów ciągle też chyba działa źle na wątrobę ? co myślicie ? :)
mi został jeszcze jeden listek więc będę musiała znowu zakupić bo co to 60tabletek gdy trzeba tyle ich łykać :D
suuper że jesteś zdrowa jak rybka pewnie każda z nas jest zdrowa jak rybcia tylko tak bardzo pragniemy że dzieje się tak jak się dzieje :))

Ale Wy ladne jestescie! To ja wrzucam ze swiat

Załączniki

• 1428486531980.jpg
    1428486531980.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 39
Aaaale faaaajni!! Piekna rodzinka Madzia :) A maly cukiereczek <3

Ewelinka no mi powiedziala ze nalezy go brac 3 miesiace a potem miesiac przerwy itd. Ogolnie wiesiolek jest dobry na WSZYSTKO powiedziala mi. I napewno nie zaszkodzi bo to ziolowe :)

Ooooj jaka śliczna rodzinka Madziu ! zazdraszczam ! ;*

aha dobrze wiedzieć Kasiu nasza wiedzo ! hi hi ;* czyli to mój drugi miesiąc jeszcze jeden i przerwaa i od nowaa łeee pchiii pikuś :))))

reklama
A ja dziewczyny stwierdzilam, ze jeszcze w tym m-cu polece na testach owu. Kupilam innej firmy i sprawdzam od wczoraj. Wczoraj cien cienia, ale owu ma byc ok 11-go ale chce sprawdzac 

Do góry