reklama
PaniAg
Fanka BB :)
Jesteśmy małżeństwem od 10 miesięcy. Staramy się ok 6 cykli.Mam długie cykle ale regularne, (34 dni)
Pierw próbowaliśmy spontanicznie, potem 3 cykle z paskami owu, ale wtedy mieszkaliśmy u teściowej więc bardzo stresująco. Plus dużo pracy związanej z remontem i przeprowadzką. Sporo przytyłam przez nieregularne odżywianie i smakołyki teściowej hahaha. Teraz dopiero będzie cykl spokojny. I mam nadzieje pozytywny. Pozdrawiam wszystkie oczekujące!
Pierw próbowaliśmy spontanicznie, potem 3 cykle z paskami owu, ale wtedy mieszkaliśmy u teściowej więc bardzo stresująco. Plus dużo pracy związanej z remontem i przeprowadzką. Sporo przytyłam przez nieregularne odżywianie i smakołyki teściowej hahaha. Teraz dopiero będzie cykl spokojny. I mam nadzieje pozytywny. Pozdrawiam wszystkie oczekujące!
Luxu miło Cię widzieć (wróciłam do domu i na komputerze obejrzałam Twoje zdjęcia, bo na kom to nic nie widać)
A u mnie znów pozytywny test owu jupijajej!!! Będziemy dziś robić rączki i nóżki
A tak w ogóle to może kilka dni być pozytywny bo ja tak się cieszę z tych dwóch kresek, że nawet o tym nie pomyślałam. Muszę doczytać
A u mnie znów pozytywny test owu jupijajej!!! Będziemy dziś robić rączki i nóżki
A tak w ogóle to może kilka dni być pozytywny bo ja tak się cieszę z tych dwóch kresek, że nawet o tym nie pomyślałam. Muszę doczytać
madziolina_p
Super wredotka, ja dzis zrobilam test owu, choc owu powinnam miec ok 11.04, wyszla blada kreska. Ale wczoraj juz bylo bara bara :-) i tak co 2 dni, a zostaly mi jeszcze 3 testy owu to nastepny w czw zrobie
M
Mysia618
Gość
pozdrowionka dziewuszki! u mnie troszke niepokojaco;/krwawilam; (!! jutro gin wita i bardzo bardzo sie boje bo brzuch okropnie przy tym bolal; ( dzwonilam do szpitala powiedzieli ze to normalne ech,.. polska sluzba zdrowia
madziolina_p
A krwawilas duzo? I zywa krwia?
M
Mysia618
Gość
madziolina_p tak;/ srednio 3 x w ciagu dnia mialam
madziolina_p
No to koniecznie daj znac po ginie
reklama
M