reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Jesteśmy małżeństwem od 10 miesięcy. Staramy się ok 6 cykli.Mam długie cykle ale regularne, (34 dni)
Pierw próbowaliśmy spontanicznie, potem 3 cykle z paskami owu, ale wtedy mieszkaliśmy u teściowej więc bardzo stresująco. Plus dużo pracy związanej z remontem i przeprowadzką. Sporo przytyłam przez nieregularne odżywianie i smakołyki teściowej hahaha. Teraz dopiero będzie cykl spokojny. I mam nadzieje pozytywny. Pozdrawiam wszystkie oczekujące!

Luxu miło Cię widzieć ;) (wróciłam do domu i na komputerze obejrzałam Twoje zdjęcia, bo na kom to nic nie widać;))

A u mnie znów pozytywny test owu :-D jupijajej!!! Będziemy dziś robić rączki i nóżki :tak:

A tak w ogóle to może kilka dni być pozytywny :baffled: bo ja tak się cieszę z tych dwóch kresek, że nawet o tym nie pomyślałam. Muszę doczytać :baffled:

Super wredotka, ja dzis zrobilam test owu, choc owu powinnam miec ok 11.04, wyszla blada kreska. Ale wczoraj juz bylo bara bara :-) i tak co 2 dni, a zostaly mi jeszcze 3 testy owu to nastepny w czw zrobie

pozdrowionka dziewuszki! u mnie troszke niepokojaco;/krwawilam; (!! jutro gin wita i bardzo bardzo sie boje bo brzuch okropnie przy tym bolal; ( dzwonilam do szpitala powiedzieli ze to normalne ech,.. polska sluzba zdrowia

reklama
Do góry